maanantai 8. helmikuuta 2010

Taas vihertää

Elämänlangalla vihertävät jo neuleet keväisesti. Sain valmiiksi yhdet vihreät sukat Marjutilta aikoinaan hankkimastani Ilun värjäämästä villabambumohairsukkalangasta, ja aloitin sitten välittömästi toiset - taas sileät perussukat - Wollmeisen Wasabi Twinistä.Muuhun kun perussukkiin aivo ei sitten viime viikolla olisi riittänytkään, sen verran ovat kasvotkin vihertäneet viikon mittaan. Koko perhe nimittäin kärsi vuoroin mahataudista. Ensin Joel maanantaina. Totesin että ihmeiden aika ei ole ohi, kun lapsi oksentaa keskellä päivää lattialle eikä keskellä yötä sänkyyn niin kuin tavallista kun jälkikasvu sairastuu. Tiistaina vietettiin välipäivää ja kuviteltiin että ollaan kaikki jo terveitä, mutta keskiviikkoyönä sairastui sitten Nea, keskiviikkoiltapäivänä Teemu ja lopulta sitten torstaiyönä maisterikin joutui taipumaan taudin alle. Erityisesti Nea oli suorastaan huolestuttavan veltossa kunnossa, makasi pari päivää ja valitti että mahaan sattuu eikä jaksa liikkua, mutta koki sitten onneksi ihmeparantumisen perjantaina kun viimein alkoi tehdä mieli ruokaa.Minulla itselläni tauti iski kaikkein pahimmin päähän. Päätä särki, väsymys oli aivan tolkuton, ja ajatus kulki suurinpiirtein yhtä sujuvasti kuin humalaisella hämähäkillä tapettiliisterissä. Vielä viikonloppunakin kaikki ajattelua vaativa jäi tekemättä, kun kirjoitin jatkuvasti eri sanoja kuin ajattelin. Kävin sitten samalla potemisella hakemassa itselleni possunuharokotteenkin, että saisin nekin mahdolliset oireet alta pois. Nyt kun vielä armas aviomies ehtisi käydä hakemassa oman piikkinsä, olisi tämän perheen osuus populaation rokotuskattavuudesta hallinnassa.

Kaikesta tästä huolimatta sain sunnuntaina lopulta itsestäni irti sen verran, että päivitin lankahamsteriblogiin tämänvuotiset ilmoittautumisohjeet. Ilmoittautua siis saa, ja apuemoksi tarjoutua, mutta otsikoittehan viestinne ohjeiden mukaisesti niin saan ne helposti oikeisiin kansioihin talteen!Täytyy todeta että jo on aikakin taas hamsteroida, koska juuri männäviikolla posti toi pari vyyhtiä Wollmeisea joita oikeastaan pitäisi tarjota Makepeacelle maksuksi jouluisista palveluksista tai vaihtaa jonkun Wollmeisehamsterin kanssa enemmän Makepeacen väreihin, mutta ah miten niin mieli tekisi pitää nämä itsellä! Ostin siis kahden vyyhdin yllätyspaketin, ja molemmat värit sattuivatkin sitten olemaan omaan makuun. Ehkä tällainen julkinen tunnustus estää piilottamasta lankoja vain omiin kätköihin?

Nyt vetäydyn pohtimaan josko ajatus sentään tänään kulkisi niin paljon, että saisin ne hamsterisäännöt kirjoitettua auki, vai pitääkö edelleen vain tyytyä lojumaan ja neulomaan perussukkia. Ensi viikolla sitten lisää Elämänlankaa!

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Äkkiä iski rakkaus! Mikä mahtaakaan olla oikeanpuoleisen Wollmeisen värisävy nimeltään?

MysteryKnitter kirjoitti...

Danke säännöistä! Pitää mennä kurkkaamaan.

Kristel kirjoitti...

Sara, en tiedä! Nämä tulivat We're different -paketista, joten niissä ei ole värinnimitarroja.

Midori kirjoitti...

Sara, mä luulen, että se vois olla Gazpacho.