maanantai 23. marraskuuta 2009

Haipakkaa

Elämänlangalla marraskuu on ollut jokseenkin kiireinen kuukausi. On ollut erilaisia bileitä ja rientoja, musiikillisia elämyksiä ja syntymäpäiväjuhlia. Viimeisimmät juhlat olivat lauantaina, kun nuori äitini julisti 60-vuotissyntymäpäiväänsä pitämällä Taivaanrannan maalarin taidenäyttelyn. Tarjolla oli soppaa, kakkukahvit ja kuohuviiniä, ja esillä äidin posliini-, akvarelli- ja öljyväritöitä vuosien varrella. Harmillisesti minulla ei ole valokuvia, sillä vaikka kuvausväline oli mukana, se oli laukussa koko ajan sillävälin kun itse kaadoin kahvia ja keräilin likaisia astioita keittiöön, sekä tietysti seurustelin sukulaisten ja perhetuttujen kanssa.

Jo muutaman päivän ajan on ollut epämääräisesti sellainen olo, että flunssa kolkuttelee ovelle. Ei sentään varmaan possunuha, vaan joku pienempi pöpö, sillä oireina on lähinnä jumalatonta väsymystä ja vähän käheä kurkku. Kuumetta ei ole eikä nenäkään ole tukossa, mutta selvästi on nyt myönnettävä että on tauon paikka. Onneksi tälle viikolle ei ole mitään muuta ennalta sovittua kuin lauantaina Ullan vuosikokous ja pikkujoulut. Voin siis ottaa rauhallisesti ja lepäillä viikon mittaan, niin jaksan sitten kokoustella ja pikkujouluilla.

Neulottavaakin olisi, mutta perussukkia lukuunottamatta kaikki on nyt jollakin tavalla hys hys -tavaraa. Hiljaiseloa siis, mutta vähän kiireistä sellaista. Näillä mennään Elämänlangalla tällä viikolla, nyt vaaka-asentoon toivomaan että flunssanpoikanen menee vähällä vaivalla ohi. Ensi viikolla ehkä sitten Ulla-raporttia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkiä jospa se tainnuttaisi taudin itse käytän biomedin sinkkiä. Aloitan heti kun tuntuu pienikin nipsaus kurkussa ja joskus toimii. Vaarallista ei lyhyt sinkkikuuri aiheuta kuitenkaan.