maanantai 25. toukokuuta 2009

Onnistumisia

Ihmisluonto on mutkikas asia. Itselläni on varsinaisena helmasyntinä potea ”minusta ei tule koskaan mitään”- sekä ”minä en koskaan saa mitään aikaiseksi”-ajatuksia vaivaksi asti ja unohtaa että esimerkiksi maisterintutkinto, oma perhe sekä kukoistava neuleharrastus ovat aivan mainioita saavutuksia. Kuluneen viikon aikana onnistumisen kokemuksia on kuitenkin tarjoiltu kukkuramitalla. Suuri kiitos kuuluu teille kaikille lukijoille ja niille kannustaville onnittelukommenteille joita sähköpostiin on putoillut tasaiseen tahtiin koko viikon. Hyvistä toivotuksista liikuttuneena kaivelin hyllyjäni ja löysin arvottavaksi vielä toisenkin kappaleen Punoksia tekijöiden nimmareilla. Arvontaan otin avuksi Random.org -satunnaislukugeneraattorin, ja onnetar suosi tällä kertaa kommentoijia Pepsun ja Katja.Myös neuleet ovat tuoneet onnistumisen elämyksiä viikon mittaan. Olen saanut seurata kuinka monet ovat neuloneet Springtime Swirl-mysteerihuiviani, ja lopulta sain omatkin huivini julki pitsineulekriiseistä huolimatta. Swirlit ovatkin ehkä kauneinta mitä olen koskaan neulonut.Kriisittömämpänä pitsineuleena valmistui Parnassius Apollo Beret, kesäbaskeri ihan minulle itselleni. Lasten kanssa joka päivä tuntikausia ulkoillessa kaipaa jotain päähän pantavaa, eivätkä villamyssyt sovi tämänhetkisiin säihin. Baskerissa on hauska pitsineule jossa on langankiertoja ja kavennuksia joka kerroksella, ja työn alla on kapea kaulahuivi saman kuvioaiheen muunnelmalla. Lankana tässä on Sea Silk, joka kerimispulmista huolimatta oli mukavaa neuloa.Lapsetkin ovat saaneet osansa viikon ehtiväisyydestä, sillä myös Joelille ja Nealle on valmistunut kesähatut. Novitan uusi Luxus Cotton oli lähi-Anttilassa tarjouksessa, ja pitihän lanka ottaa kokeiltavaksi. Lasten myssyjen ohjeita ajattelin tarjota kesän Ullaan, kun deadline pian kolkuttelee ovelle. Joelin pikkupalmikollisen pipon työnimi on Aatos......ja Nean pitsimyssykkä kulkee toistaiseksi nimellä Adalmiina, ellei joku ehdota jotain raflaavampaa. Nealle aloittelin myös puseroa Bambusta, mutta se ei sentään edennyt kaula-aukkoa pidemmälle kaikesta tästä aikaansaavuudesta huolimatta, joten siitä ei ole kuvia vielä tällä erää.

Tässä lienee tarpeeksi Elämänlankaa yhdelle viikolle. Ensi viikolla sitten lisää.

13 kommenttia:

Päiväkorento kirjoitti...

Weheehehe \o/ *pyörtyyyyyy* Ihanainen Kristel <3 Kiitos :)

verano kirjoitti...

Sulla on kyllä outo huumorintaju: "hauska pitsineule jossa on langankiertoja ja kavennuksia joka kerroksella" ;D

Mut ihanat huivit, ihanat myssyt ja kiva kun Ullakin saa ohjeita :)

Hepuli kirjoitti...

Kauniit huivit! Tahtoo kans :)

Kati E kirjoitti...

Ainahan saavutuksia ei tarvitse mitata rahalla tai omaisuudella tai arvoasemalla!

Ja ihania neuleita! Mun mielestä saavutus on myös luoda swirlin tai kesäbaskerin kaltaisia neulemalleja, siihen ei kaikki pysty! (Ei se pelkkä toisten ohjeesta tekeminen nyt vielä kovin kummoista ole. ;))

Muriska kirjoitti...

on sulla nii sievät lapset :)

Näppi kirjoitti...

Kerrassaan upeat nuo huivit! Tahtois kans, mutta se enklanti se enklanti. Saan jo harmaita hapsia pelekästä aattelusta. :)

Värttinä kirjoitti...

Ihanat huivit ja pipat myös!

Huivikuvat kannustivat tsemppailemaan oman tekeleen kanssa, joka on vielä hieman vaiheessa, mutta yrittänyttähän ei laiteta...

siina kirjoitti...

Nuo huivit... Jäin sanattomaksi! JOtain uskomattoman kaunista!!

Anonyymi kirjoitti...

IHANA tuo baskerisi!! Tekisin sen heti ja oitis jos ohjetta jostain löytyisi-huolimatta joka kierroksen "haasteista" :)
JA myös huivisi. Olet taitava!!
Ihanaa alkukesää!!
toivottelee blogisi "hiljainen lukija" Johanna

Kristel kirjoitti...

Johanna, baskerin ohje on Ravelryssä myynnissä, en ole vaan saanut vielä lisättyä uusia ohjeita tuohon blogin sivupalkkiin. :) Kyllä se tässä lähipäivinä...

Salomea kirjoitti...

Sulkkunen sanottiin joskus, olin ihan pikkuinen tyttö. Myssyn nimi voisi olla mallinsa mukainen. Sulkkunen

Olet monitoimi-ihme. Miten kykenet ajattelemaan etteivät saavutuksesi ole mitään?

Huima pitsineule morsiammelle olisi loistava lahja. Melkein kuin kuningattaren neule.

Susie kirjoitti...

Hei,
Onko tuota Springtime Swirl Mystery ohjetta missään. Haluaisin tehdä, mutta en pääse mistään eteenpäin ohjeen saamisen kanssa.

Kristel kirjoitti...

Susie, ohje on tällä hetkellä myynnissä vain Ravelryssä. Lisään jossain vaiheessa myyntinapit myös blogin sivupalkkiin, tai voit laittaa sähköpostia kristel@iki.fi niin katsellaan. :)