maanantai 9. helmikuuta 2009

Hamsterielämää

Elämänlangalla on vietetty tuttuun helmikuiseen tapaan reipasta hamsterielämää. Puikot heiluvat koko ajan, mutta kuten tavallista on hamsteriprojektini hitaasti etenevää lajia. Tekeillä on itselleni pusero Cotton Viscosesta kolmosen puikoilla, ja minua ei tunnetusti voi hyvällä tahdollakaan kovin pieneksi ja laihaksi sanoa.



Edistymistä tapahtuu, kun kerrankin neuloo reippaasti yhtä projektia keskittyneesti. Ihan toivomaani 50 grammaan päivässä en pääse. Takakappale on kuitenkin valmis, kuten kuvasta näkyy. Koska puseron ohje on menossa julkaisuun, en voi näyttää tarkempia kuvia. Niinpä Elämänlangan blogikissa tekee hämäysesiintymisen ettei tarvitsisi pelkkää sutattua neulepintaa katsella. Viikonloppuna eteni jo etukappalekin hyvän matkaa.

Ihan täysin langattomana ei sentään tarvitse olla. Pari viikkoa sitten mainitsemani ystävän tilaus Colinettelta saapui, ja sain vyyhtini uutta October Afternoon -sävyistä Jitterbugia. Ihanaa punaista, oranssia ja vihreää. Olen suorastaan rakastunut.



Sukkia pitää sitäpaitsi neuloakin nyt, kun hankkiuduin vapaaehtoiseksi Walkersiin jonka uusin nuorisokahvila aukeaa Sellon kulmalla kuun lopulla. Kävimme perjantaina tutustumassa Walkersin käyttöön tuleviin tiloihin, ja todetessamme lattiat kylmiksi mutta kenkien riisumisen tilassa pakolliseksi Aseman lasten nuorisotyöntekijä kummasti lämpeni idealle että kerättäisiin kahvilaa varten lainavillasukkakori. Suurimmaksi ongemaksi muodostuneekin pitää tiiviisti kiinni puseron neulomisesta valmiiksi ennen muita projekteja. Peittotilkkujakaan en ole neulonut vielä yhtään hamsterikuussa, kun takakappale oli niin sievä ja tasamuotoinen että sitä oli helppo kantaa mukanaan.

Ensi viikolla onkin sitten helmikuu jo puolessa. Josko siihen mennessä olisi jo jotain valmistakin?

1 kommentti:

Heli S. kirjoitti...

Ihana idea tuo lainavillasukkakori! Ja hurrrmaavan värinen tuo salainen paita :)