torstai 31. elokuuta 2006

Elokuun viimeinen SNY

Ensimmäinen SNY-kuukausi on nyt lopussa, ja onneksi suuremmitta kommelluksitta on selvitty. Muutama Salainen neuleystävä ei kirjanpitoni mukaan ole vielä muistanut mitenkään pariaan, ja heille olen laittamassa viikonloppuna sähköpostia. On mahdollista, että seulastani on livahtanut joku, jolle on lähetetty esimerkiksi postikortti, mutta korttia ei ole raportoitu perille tulleeksi. Jos siis Salainen neuleystävä ei ole muistanut mitenkään, ja huolestuttaa, kannattaa laittaa minulle sähköpostia!

Olen saanut taas viikon mittaan ilahduttavia terveisiä ja viestejä osallistujilta, ja jotkut ovat huolehtineet että eikö emäntänä oleminen ole tylsää kun ei itse saa yllätyksiä. Mitä vielä, viime viikonvaihteessa postipoika soitti ovikelloa ja toi paketin jossa oli Lana Grossan sukkalankakerä, postikortti sekä lyhyet 2.25-milliset sukkapuikot ja 2.75-milliset sormikaspuikot. Kuvaa ei valitettavasti ole teille näyttää, koska kamerasta on akku loppu. :)

Sillen pieni katsaus viikon postisaldoon. Seuraavista blogeista olen bongannut lähetyksiä, postikortista pakettiin:

Reetan kutimet, Nyhertäjä, Villikanin lokikirja, Mipen käsitöitä, Puikoissa, Riitun tekeleet, Ittetehty, /dev/yarnstash, Stitsailuja, Kultalankaa kahdestikin,

Ja vielä blogittomia terveisiä:

Blogiton Tarja pyytää välittämään kiitoksen iki-ihanalle salaiselle neuleystävälleni: 7- veikkalanka,Addin 4mm sukkapuikot ja 10 pussia kaakaota sekä kortti tekivät minut, flunssan kourissa olevan, uskomattoman iloiseksi!

Pirjo oli odotellut yhteydenottoa malttamattomasti: Odotus palkittiin ruhtinaallisesti.Kauniissa paketissa, jossa oli Albert Edefeltin maalaaman Virginie taulun kuva, oli sisällä Fazerin 4 (!) suklaapatukkaa, Ah maailman parasta suklaata. Patukat olivat eri makuisia ja kaksi niistä minulle ihan uusia tuttavuuksia. Lapsetkin olivat iloisia. Suun makoiseksi saan vielä pääkallosalmiakeilla. Kaunis kukka kortti löytyi pienestä kuoresta. jossa toivoteltiiin ihania neulomishetkiä. Ja niitä varmasti tulee koska... paketissa oli pari kerää punaista (lempivärini) Sandnesin Sisulankaa (oi niin pehmeää) Ja sokerina pohjalla ADDIn 2,5 sukkapuikot! Salainen neuleystäväni varmaan ajatteli, että pääsen niitä kokeilemaan, kun en ole aiemmin kokeillut. Ja nyt ihan oikeasti olen kiertänyt käsityöliikkeitä täällä meillä päin, eikä täältä löydy Addin puikkoja. Olisin ostanut juuri nämä 2,5 sukkapuikot. Tuhannet kiitokset salainen neuleystäväni!

Huomenna alkaakin sitten jo syyskuu, eli kaikki voivatkin pohtia miten ilahduttaa Salaista neuleystäväänsä syksyn saapuessa!

4 kommenttia:

katinkontti kirjoitti...

Ovatkohan sähköpostini tulleet perille, kun saamiani / lähettämiäni ei listalla näy? Olen käyttänyt iki-osoitettasi.
T: Kati A.

Kristel kirjoitti...

Oletko laittanut mailiisi suoran linkin blogiin, jos olet saanut jotain? Kun osallistujia on yli 160, en tule käyneeksi kaikkien blogeissa jne muuten vaan, ja jos mailissa lukee vain "Kuva on blogissani" en voi suoralta kädeltä muistaa mikä blogi on kyseessä. :)

Kirjanpidossani on kyllä merkintä sekä lähetetyistä että vastaanotetuista muistamisista kohdallasi. :)

katinkontti kirjoitti...

Hyvä, hyvä! Enpä ole tuota linkkiä tajunnut mailiin laittaa, pitänee muistaa jatkossa. Kiitos!

Tuulia kirjoitti...

paten mukana pitäisi tulla omalle ystävälleni juttuja, ja taitaapa paketissa olla emännällekin jotain ;) toivottavasti se on pian perillä!