torstai 3. elokuuta 2006

SNY-terveisiä

Huomenta!

Tällä viikolla tarjolla on vain hyvin pikaiset Salainen neuleystävä -terveiset. Emäntä näemmä viettää lomaviikkoa Seinäjoella, kun kirjanpito taas asuu omalla tietokoneella Espoossa. :) Sähköpostit onneksi kulkevat, ja tältä suunnalta on ollut hauska seurata kaikkia jo liikkeellä olevia tervehdyksiä. Tulee hirveän hyvä mieli, kun joka kerta avatessani sähköpostini saan viestejä ilahtuneilta osallistujilta, joita on jo ehditty jotenkin muistaa. Osallistujiahan tosiaan on yli 160, joten viestejä riittää!

Erilaiset sähköiset viestit ovat olleet suosittuja, ja kymmenet osallistujat ovatkin saaneet jo blogikommentteja, sähköpostia tai sähköisiä postikortteja. Monet ovat luoneet itselleen erikseen nimimerkillä sähköpostilaatikon ilmaispalvelusta, että voivat sitten viestiä salaisen ystävän kanssa suoraan paljastamatta kuitenkaan vielä henkilöllisyyttään. Sain teille jaettavaksi vinkin, että Makupalat-sivustolta löytyy lista ilmaisista sähköpostilaatikoista. Listalta löytyy sekä suomalaisia että kansainvälisiä palveluita. Sähköiset viestit piristävät päivää eivätkä rasita kukkaroa, joten näihin kannattaa tutustua!

Jotkut nopeimmat ovat ehtineet jo lähettää ihan fyysisiä kortteja ja pakettejakin: jotain täsmälleen sopivaa on ehkä löytynyt jo omasta hyllystäkin, tai sitten lomamatka on sattunut suuntautumaan sopivaan kortinlähetyspaikkaan. Yksi jos toinenkin voi siis lähipäivinä odotella postia. Muistakaa myös ilmoitella kun jotain saapuu perille! Kuulen mielellään sähköisistäkin muistamisista, mutta erityisesti haluan tietää fyysisten lähetysten kohtalon. Jos omaa blogia ei löydy, niin minulle voi lähettää kiitoksen, kuvauksen ja vaikka ihan kuvankin vastaanotetusta kirjeestä, kortista tai paketista. Sitten kun palailen normaalielämään ja takaisin kotiin, koostan näistä terveisistä sitten viikottain jonkinlaisen päivityksen. Myös näiden SNY-päivitysten kommentteihin voi tietysti laittaa viestiä.

Olen saanut jonkin verran viestejä lähetettäväksi takaisin salaisten ystävien suuntaan, moni on mm. ehtinyt perustaa blogin projektin innoittamana. Näitäkin viestejä välittelen sitten ensi viikosta eteenpäin.

Nyt emäntä siirtyy tietokoneen äärestä sohvannurkkaan nauttimaan siitä, että on aikaa keskittyä neulomiseen kun taapero viihtyy mumman ja vaarin seurassa. :) Ensi viikolla sitten yksityiskohtaisempi tilannepäivitys Salaisesta neuleystävästä, siihen mennessä elokuukin on ehtinyt jo kulua pidemmälle ja erilaisia viestejäkin on ehtinyt lähteä liikkeelle enemmän.

Edit: Minua pyydettiin huomauttamaan, että jos tekee itselleen sähköpostiosoitteen nimimerkillä, kannattaa tosiaan kaikkiin nimeä kysyviin kohtiin laittaa se samainen nimimerkki. Jos täyttää jonnekin oikean nimensä, se saattaa näkyä lähettäjätietona!

6 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Näyttää vilkkaasti lähteneen liikkeelle sny. Harmittaa, etten päässyt itse mukaan. Tarkoitus oli, mutta... Ukkonen mykisti sekä puhelimen että koneen että laajakaistan. Oksennustauti vei viimeisetkin mehut loppuviikolla, ja siihenpä se jäi. Kone saatiin toimimaan toissapäivänä, puhelin maanantaina, laajakaista eilen.

Pitäkää hauskaa, onpahan ainakin mitä blogeista seurata!

Anonyymi kirjoitti...

Yhyy. Mäkin unohduin haaveilemaan ja ilmoittautuminen meni ohi. Nyt täytyy mennä sokkona kauppaan ja ostaa itelleen ylläreitä! ;)
Mutta siis loistavaa, Kristel, kun jaksat järjestää tuollaisia juttuja! Mielenkiinnolla seuraan, miten tuo sujuu ja mitä kaikkea jännää tapahtuu.

Terkuin yksi hamsteri

kuttu kirjoitti...

Hei! Jos olet Seinäjoella vielä ensi maanantaina 7.8., niin tule ihmeessä neuletapaamiseen! Tapaamme pizzeria Rafaellossa joka sijaitsee Hyllykalliolla, Prismaa vastapäätä. Aika on klo 18.

Kristel kirjoitti...

Kuttu, harmi, mutta me olemme lähdössä sunnuntaina kotiin. :-/

Matami kirjoitti...

hei mun salaanen neuleystävä on pari kertaa kommentoonu mun kirjootuksia, mutten moo niistä hoksannu ilimoottaa!!!

Matami kirjoitti...

laitoon blokilistalla itteni salaiseen neuleystävä kategoriaan!