torstai 24. elokuuta 2006

SNY-päivityksen aika

Hyvät salaiset ystävät!

Elokuu alkaa olla nyt lopuillaan, joten jos ette vielä ole millään tapaa muistaneet salaista ystäväänne tässä kuussa, viimeiset hetket ovat käsillä! Muistamiseksihan tosiaan riittää vaikkapa postikortti, joka kuussa ei ole pakko lähettää mitään isoa.

Olette edelleen kiitettävästi lähettäneet minulle viestejä kun olette muistaneet Salaisia neuleystäviänne tai saaneet postia, jatkakaa samaan tahtiin. :) Muistakaa edelleen mainita sukunimenne kun mailaatte minulle, ellei sukunimi näy sähköpostin lähettäjätiedoissa! Oma kirjanpitoni on aakkostettu sukunimen mukaan, ja lisäksi saman etunimisiä voi olla mukana useita. En myöskään aina kiireessä osaa yhdistää tuttujakaan nimimerkkejä oikeaan sukunimeen.

Tällä viikolla myös emäntä sai pienen yllätyksen, kun posti toi kortin. Eräs Salainen neuleystävä ilmoitti tällä tavoin, että on muistanut omaa ystäväänsä. Paljon kiitoksia! Kortti lämmitti mieltä suuresti. Nimellä en luonnollisesti voi näin julkisesti kiittää, ettei lähettäjän henkilöllisyys paljastuisi ennen aikojaan.Ja sitten vielä kartoitusta viikon SNY-kierrokseen. Ainakin seuraavissa blogeissa on vastaanotettu sekä isoja että pieniä yllätyksiä Salaisilta neuleystäviltä (jotkut jo ennen tätä viikkoa, mutta raportoitu mailitse vasta nyt), käykäähän vilkaisemassa:

Maanin mietintämyssy, Pientä niperrystä, Nyhertäjä,
Neulojan nurkkakunta, Adelheidin ajatelmia, Pilkahduksia, Tarun käsityöblogi, Tellun elämää, SirpaLe neuleet, Martan blogi, Helin käsityöblogi, Elämää kaikki, Tikira's ja vielä Langanpäitä II

Blogittomien osallistujien terveisiä on myös jälleen saapunut.

Eveliina pyytää välittämään omalle ystävälleen terveisiä: aivan ihana paketti. ja kun vasta oon tutustunu pirkkalankoihin, niin nuo nyt kyllä huutaa kovaa ja tahtoo vaikka miks.
kiitoskiitos <3


Maarian terveiset kuuluvat näin: Minä blogiton haluaisin kiittää salaista neuleystävääni, jolta sain paketin viime perjantaina - Ruotsista! Drops Alpaca on aivan ihanaa sinistä sävyä ja kuiskii jo haluavansa ehkä Shallowtail Shawliksi. Polkkanekku tuo mieleen muistoja lapsuudesta, enkä vielä raaski syödä sitä, kun se korostaa niin kauniisti langan väriä. :)

Seija taas kirjoittaa seuraavaa: Olen
noutanut salaisen ystäväni minulle lähettämän ihanan paketin: kirja, jota
palan halusta päästä lukemaan, suklaakahvia ja ihania pähkinöitä. Kiitos
tuntemattomalle, joka ilahdutti minua mahtavalla yllätyksellä.


Mirja kiittää salaista ystäväänsä: Kiitos pehmeistä Palmoista, neuleystäväni :) Tykkään etenkin kirjavan
langan väreistä. Yksi kerä sanoi heti haluavansa isona pipoksi, muut vielä
kypsyttelevät tulevaisuudensuunnitelmiaan.


Tässä tämän viikon terveiset, ensi viikolla lisää. :)

Ei kommentteja: