maanantai 8. elokuuta 2011

Tien päällä

Elämänlangalla päästiin viikonloppuna maakuntamatkailemaan, kun kävimme Langankuluttajan kanssa Pukkilan puikkopäivässä puhumassa neulesuunnittelusta, neulekirjailijattaruudesta sekä toki esittelemässä Pitsit puikoille -kirjaa.

Tapasimme monta neuleblogeista ja Ravelrystä tuttua naamaa, joimme kahvia ja söimme herkullista kakkua Kohisevassa, kuuntelimme Tikrun hyvän esitelmän neulojan erilaisista apuvälineistä ja tietysti neuloimme. Ilu oli hoitanut järjestelyt ja tarjolla oli hyvän seuran ja hyvän syötävän lisäksi myös esimerkiksi puikkopusseja ja lankaa.Minä onnistuin kuin ihmeen kaupalla välttämään lankalaarit, kenties lähinnä siitä syystä, ettemme olleet paikalla heti aamusta vaan road trippailimme Pukkilaan vasta alkuiltapäivästä. Sen sijaan mukaan tarttui silmukkamerkkejä! Juuri tämän mallisia merkkejä minulla ei enää ollut kovin monta jäljellä, koska merkkejä särkyy ja katoilee kuitenkin aina vuosien mittaan. Nyt varasto on taas täydennetty pitkäksi aikaa eteenpäin.

Näiden merkkien synty on alunperin minun syytäni. Vuosia, vuosia sitten pyysin silloin Valhalla designin nimellä toimineilta Päiviltä ja Jannelta silmukkamerkkejä ja selitin asiasta tietämättömille tekijöille mitä merkeillä tehdään ja millaisia niistä haluan. Sain juuri mitä tilasin, ja tähän päivään mennessä en ole löytänyt silmukkamerkkejä jotka toimisivat minulla paremmin kuin nämä. Nykyään näitä merkkejä saa Peikonpojasta.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla, nyt poikkeuksellisesti näin iltapäivästä kun yllättävä vapaapäivä iski takavasemmalta ja sekoitti hahmotuksen viikonpäivistä. Ensi viikolla jälleen lisää Elämänlankaa!

Ei kommentteja: