maanantai 3. tammikuuta 2011

Ollako vai eikö olla?

Hyvää uutta vuotta kaikille! Kuinkahan pitkään kestää tottua päiväämään kaikki kirjeet ja allekirjoitettavat paperit 2011? Uutta vuotta täällä vietettiin ensin lasten kanssa yhdessä kokaten ja sitten kaikenlaista hyvää syöden. Reipas jälkikasvu esimerkiksi kuutioi kaikki perunat ja annosteli majoneesin itse kehitettyyn sieni-perunasalaattiin, sekoitteli dippikastikkeet ja kuori dipattavat porkkanat. Reippaita lapsia!

Elämänlangalla uusi vuosi alkaa ongelmoimalla sitä, pitäisikö tänäkin vuonna järjestää Lankahamsterit. Viime vuonna ilmassa oli turnausväsymystä niin emännällä kuin osallistujillakin ja tänä vuonna rahatilanne on aika pahasti sellainen, että minulla ei ole varaa lahjoittaa pääpalkintoja. Päätös pitäisi tehdä pian, koska helmikuuhun ei enää ole monta viikkoa.Toinen ongelma on taas vaihteeksi neuleen nimeäminen. Nean raitapaita on viimeistelyjä vaille valmis ja eilen äiti toi Joelin paidan josta puuttuu vain napit. Ohjekin on suurin piirtein valmis, joten neuleelta puuttuu vain nimi. Mikähän tämä pusero olisi? Vilpertti? Rasavillin raitapaita? Jotain ihan muuta? Rasavillin raitapaita tietysti rimmaisi muutaman vuoden takaiseen Hulivilin hellemekkoon, mutta en osaa päättää onko se hyvä vaiko ei.

Näillä siis liikkeelle. Nyt poistun takavasemmalle neulomaan vauvan haalaria ystävättärelle, joka viime kuuleman mukaan on naistenklinikalla tarkkailussa vaikka neuleaikaa vielä pitikin olla. Kiireesti puikot kilkkaamaan siis!

Rattoisaa neuleaikaa ja sujuvia silmukoita alkaneelle vuodelle 2011! Ensi viikolla sitten totuttuun tapaan lisää Elämänlankaa.

10 kommenttia:

LeenaK kirjoitti...

Olen ehdottomasti Lankahamstereiden kannalla! Jokavuotinen inventaario olisi paikallaan ja langankulutus olisi kiva saada vauhtiin hamstereiden myötä. Olympialaiset taisivat viimevuonna vähän verottaa intoa, mutta tänä vuonna ei niistäkään ole riesaa. ;)

Sari kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta myös Sinulle ja perheellesi!
Rasavillin raitapaita kuulosti mielestäni tosi hyvältä.

Tiina kirjoitti...

Iso kannatuskommentti Lankahamstereille! Tää olis mukana ekaa kertaa. :)

iso gnu kirjoitti...

Oikein hyvää tätä alkanutta vuotta!

MysteryKnitter kirjoitti...

Totta kai Hamsterit! Totta kai! Ja Rasavillin raitapaita on hyvä idea!

Elena kirjoitti...

Tää olisi myös mukana ensimmäistä kertaa ikinä, jos päätät laittaa Lankahamsteroinnin pystyyn. :)

Rasavillin raitapaita kuullostaa oikein sopivalta nimeltä.

Raijis kirjoitti...

Olen mukana taas jos lankahamsterit järjestetään.
Hyvää uutta vuotta!

MariJ kirjoitti...

Tulin tänne kurkistamaan, oletko jo tuumaillut jotain Lankahamstereista - ilman muuta ne pitäisi järjestää jälleen, pliis! :) Voithan jakaa enemmän vastuuta apuemoille, ja ei niistä palkinnoista kannata kantaa huolta, voithan pyytää "sponsoreita" mukaan, eli jos vaikka joku lankafirma lahjoittaisi sen pääpalkinnon?

Lape kirjoitti...

Tää vuosikerta-hamsteri lähtis kans mukaan, ja vois vaikka luvata palkita yhen mun arkiston aarteilla ;) En tiiä oisko siitä kuitenkaan ihan pääpalkinnoks... Tosin sponsorikin ois hyvä ehdotus... tosin ite lähen mukaan ihan vaan itteni haastaakseni taas kerran, en palkintojen toivossa.... tärkein on kuitenkin ajatus ettei aina tarvita uutta, jos varastosta löytyy vanhaakin...

Meira kirjoitti...

Hmm, kuinka isoja ne palkinnot on olleet, ts. kuinka monta grammaa/kiloa lankaa? Mulla on rehellisyyden nimissä neulomistahtiin nähden aika paljon lankaa...