maanantai 24. tammikuuta 2011

Raidallista

Elämänlangalla näyttää vaivaavan paha raitakuume. Vähän joka neuleessa on nyt vähintään pari raitaa ja tuntuu siltä, että langatkin ovat raidallisia. Mahtaakohan tämä olla tarttuvaa? Aivan viattomasti tein muutaman korostusraidan, ja äkkiä kaikki raidoittuu!



Parin viikon takainen vauvahaalari valmistui ja on jo matkannut käyttäjälleen. Käyttäjän äiti raportoikin, että puku on aikalailla sopivan kokoinen, vartalo-osaan mahtuu kestovaippa ja lahkeissa ja hihoissa on kuulemma kasvunvaraa. Todettakoon nyt vielä, että näin neulesuunnittelijana vähän hävettää tämän projektin muistiinpanot, kun aloitin työn luo silmukat ja kokeile -metodilla ja kaikki muistiin merkittävä on tuhrattu epäselvästi Page-A-Day -pöytäkalenteristani repäistyn sivun kääntöpuolelle.



Tästä projektista on paremmat muistiinpanot, sillä Rasavillin Raitapaita on menossa tarjolle Ullaan. Meillä oli viikonloppuna kuvaukset ja lapset olivat oikein harvinaisen yhteistyöhaluisia vaikka en edes lahjonut karkilla. Nean paita on minun neulomani, Joelin paitaan taas työllistin äidin koeneulojaksi. Ilmeisesti ohje oli tarpeeksi selkeä, sillä äitilästä tuli ihan oikean näköinen pusero kokeiltavaksi.

Mutta raidoille ei näy loppua. Arvatkaapa huviksenne, millaiset sukat on puikoilla:



Nororaitaa!

Raidallista viikonjatkoa Elämänlangalta. Ensi viikolla sitten katsotaan tuliko sukkia vaiko tuluskukkaro.

5 kommenttia:

PikkuUnelmia kirjoitti...

Hienoja raitoja, ei raidoissa ole mitään vikaa! Antaa posottaa vaan jos raidalliselta tuntuu!

Sanna kirjoitti...

Mä tykkään kanssa raidoista! Kun vanhimmaiseni oli 5v., hän kerran tokaisi: miks äiti sä ostat mulle aina noita raitoja (paitoja), kun kaikilla muilla on noita spidermaneja ja supermiehiä???

Sanna S.

Sari kirjoitti...

Hyvännäköisiä raitoja. Kyllä luulisi paitojen Ullaan kelpaavan, niin ovat kivan näköiset.

Miia-Rebekka kirjoitti...

Kivan näköinen sukka ja tuon paidan ohjetta en malta odottaa! Näyttää just kivoilta :) . Tuo kuvakin on niin ihana!

MysteryKnitter kirjoitti...

Anna mennä vaan, jos raidat viehättävät.