maanantai 1. helmikuuta 2016

Välipalapöksyjä

Elämänlangalla ollaan tultu toviksi pois villasukkien maailmasta, ja puikoilla on nyt villavaippahousuja ystäväpariskunnan muutama viikko sitten syntyneelle vauvalle.


Tämän kokoiset pöksyt valmistuvat näppärästi yhden illan aikana telkkaria katsoessa. Ohje on Ullasta, kuinkas muuten: Villapöpät. Tietysti minulla on eri lanka ja erilaiset puikot, joten kokoa saa veikkailla - koska lankaa riittää, teen vielä parilla eri silmukkamäärällä kokeiluversiot. Jos pienimmät ovat liian pienet, niin sittenhän lapselle on valmiiksi yhdet vaippahousut ensimmäiselle vauvanukellekin.


Lankana on nyt eksoottisesti uusi tuttavuus Novitalta, huopuva Joki-täysvillalanka. Lanka on neulottaessa hieman karkean tuntuista, mutta toivon että lanoliinikäsittely pehmentää.

Vauvahuuruisissa tunnelmissa odotellaan siis, että päästään viemään pöksyjä uudelle tulokkaalle. Ensi viikolla sitten taas uutta Elämänlankaa!

P.S. Vaippa-asioihin liittyen, kai olette tutustuneet Äitiyslaki -kansalaisaloitteeseen? Käykää ihmeessä allekirjoittamassa!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Awwww! What a lucky little baby!