maanantai 22. helmikuuta 2016

Kevätväsymystä

Elämänlangalla ollaan menty vajaa viikko ihan suhteettoman väsyneissä tunnelmissa. Minulle on avuliaasti kerrottu, että nyt on mahatautia liikkeellä sekä spekuloitu, että syksyllä rokotetulla saattaa hyökkäystä yrittävä influenssa oireilla vain kevyesti väsymyksellä ja pienellä lämmöllä. Johtui mistä lienee, niin viimeistään illaksi on sitkeästi nostanut lämpöä ja kotoa liikkeelle lähteminen on ollut melkein ylivoimaisen vaikeaa.


Tänään ohjelmassa on siis ottaa rauhallisesti. Luen työsähköpostit kotoa käsin, kuuntelen toisella korvalla mitä hiihtolomaileva jälkikasvu (joka onneksi on sen verran isoa jo, että huolehtii enimmäkseen itsestään) puuhaa ja neulon sukkaa.

Sukkakirjaprojektia varten kuvattiin vielä eilen, mutta enimmäkseen aletaan nyt päästä siihen työvaiheeseen, jossa voin tekniikkatekstien kirjoittamisen lomassa suunnitella kirjaan tulevia ohjeita ja neuloa mallikappaleita. Nyt puikoilla on Tuulian värjäämää Väiski (virallisemmin Väinämöinen) Sportia värissä Mauste. On kuulkaa todella miellyttävää lankaa neuloa, Elämänlankaa suosittelee.

Ensi viikolla alkaa jo maaliskuu häämöttää, kevät on ihan kulman takana ja neulojakin ehkä piristyy bloggaamaan pitkällisemmin. Kuka tietää? Stay tuned!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Get well soon! Don't overdo. Your book needs you and your kids need you. One stitch at a time.