maanantai 26. tammikuuta 2015

Velikulta

Elämänlangalla valmistuu kuin valmistuukin joskus neuletöitä! Loppuviikosta viimeistelin veljelleni tekeillä ollee valkoisen villapaidan, ja se saatiin vielä kuvattuakin. Ohje lähti Ullaan ihan hyvissä ajoin ennen deadlinea, joskin tällä kertaa oli sen verran kiire että en laskenut työhön kokosarjoitusta.


Pusero istui käyttäjälleen mainiosti ja olen lopputulokseen oikein tyytyväinen. En meinannut keksiä ohjeelle nimeä, mutta netin parviäly onneksi auttoi ja paidan nimeksi tuli Velikulta.


Valkoisen puseron kuvaaminen lumisella taustalla oli vähän haastavaa, mutta onneksi kyljen palmikkopunos erottuu lähikuvassa hyvin.


Seuraavaksi puikoilla on edelleen Cascadea, mutta tällä kertaa punaisena. Tästä on tulossa toukkapussi ystäväpiiriin tulossa olevalle vauvalle. Mittasuhteet perustuvat löyhästi johonkin netissä liikkuneeseen ohjeeseen, jossa pussi jostain syystä tehtiin tasona. Itsestäni tuntui luontevammalta minimoida saumat pienelle vauvalle tulevassa asiassa, joten pyöröpuikoilla mennään. Pussi valmistunee nopeasti, mutta onneksi listalla on niin paljon neulottavaa, että tylsää ei pääse tulemaan.

Näin siis Elämänlangalla, puikot suihkien. Katsotaan, josko jo ensi viikolla pääsisin lainaamaan lasten vauvanukkea toukkapussikuvauksia varten.

2 kommenttia:

Niina Risulainen kirjoitti...

Kaunis paita, vois tehdä omalle ukolle :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoa jälkeä Velikullassa. Ja onnellinen baby, kun saa tuollaisen toukkapussin!