maanantai 30. joulukuuta 2013

Neuleohjeen vuosi

Elämänlangalla on ollut keskinkertainen neulevuosi, mutta ohjeiden kannalta suorastaan mainio. Useampaan kertaan väitin, että en aio koskaan enää kirjoittaa yhtään ohjetta, mutta näin siinä näemmä kuitenkin aina käy.

Henkilökohtaisesti suurin saavutus on uusi neulekirja Puserot puikoille. Kirjan tekeminen on aina iso rutistus, ja vaikka ensin kuvittelinkin selvinneeni tällä kertaa vähällä niin kyllä tämä vuoden loppu on mennyt melkoisessa sumussa. Ainakaan puseroita en varmasti ikinä enää suunnittele! Ainakaan ennen kuin ensi kerralla.


Toinen saavutus, jossa minulla on vain pikkuruinen osa, on Ullan neulekalenteri vuodelle 2014. Ulla täyttää ensi vuonna 10 vuotta, joten yhdistys teki jäsenille lahjaksi kalenterin, joka lähetettiin kaikille joulukuun alkuun mennessä jäsenmaksunsa maksaneille. Itselläni on kunnia aloittaa kalenteri tammikuun Tifara-säärystinohjeella.

Kolmas saavutus liittyy myös Ullaan. Viime vuosina olen välillä potenut huonoa omaatuntoa siitä, että en ole ehtinyt suunnitella lehteen, mutta tänä vuonna minulla on ollut vähintään yksi ohje joka numerossa sekä lisäksi kaksi jäsenohjetta. Tästä olen erityisen ylpeä, varsinkin kun samaan aikaan oli tekeillä neulekirja!

Näissä neuleohjetunnelmissa on aika päättää neulevuosi 2013. Uudenvuodenlupauksena voisin päättää yrittää neuloa ensi vuonna enemmän itselleni. Olen viime kuukausina myös yrittänyt ostaa vähemmän lankaa ja sen sijaan käyttää varastosta löytyviä materiaaleja. Varsinaisessa langanostolakossa en yleensä ole erityisen hyvä, joten sellaiseen en näillä energioilla ryhdy, mutta yritän jatkaa omassa varastossa shoppailun linjalla myös vuonna 2014.

Ensi viikolla Elämänlangalla ollaan jo uudessa vuodessa. Hyvää uutta neulevuotta kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Hienoja saavutuksia! Kirjaan en ole vielä tutustunut, mutta kalenteria olen ihaillut - se on upea!!!

obi duatilu kirjoitti...

Highly qualified information because it can provide useful info thanks.
pengobatan untuk sembuhkan testis bengkak