maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulupukin hommissa

Elämänlangalla käytiin juuri äsken keskustelu:
- Tänään on maanantai?
- Mmm...
- Maanantai?!
- On joo.
- Mä en ole kirjoittanut Elämänlankaa!


Pikaisena ilmoituksena siis vain kerron, että olen hengissä ja kovasti joulupukin apuhommissa. Sekä yllä olevat sukat (että toinen pari hyvin samannäköisiä) että alla olevat säärystimet on tilattu jouluksi. Vielä yhdet sukat, tosin ihan eri langasta, ovat puikoilla.


Säärystimistä kirjoitin vähän vahingossa ohjeenkin saman tien. Ohjeen lahjoitin Ullan jäsensivuille Suomen verkkoneuleyhdistys ry:n jäsenille joululahjaksi tai viime hetken lahjavinkiksi. Paksut säärystimet on neulottu Dropsin Big Merinosta joten valmistuvat nopeasti, ja kokoja on monenpaksuisille koiville. Nämä nimenomaiset säärystimet yritin kuvata Nealla, mutta vaikka Nean voikin jo sukkamallina fuulata aikuiseksi, säärystimet ulottuivat puoleenreiteen. Onneksi Harmonia-kämppikset tulivat kylään sopivasti, ja ovat entisinä kanssa-asujina täysin tottuneita "istu tohon, pistä nää jalkaan, mä otan valokuvan" -komentoihin.

Seuraavana jouluisena projektina on vielä villahousut kummityttöselle. Sanoin kyllä, että luultavasti ehtivät vasta uudenvuodenlahjaksi, mutta reilun vuoden ikäinen ei vielä niin tarkoista päivistä perusta.

Näin Elämänlangalla joulun alla. Tietysti vihjaisen vielä, että oikein hyvää ja mainiota uutuuskirjaa Puserot puikoille saa ainakin Suomalaisista kirjakaupoista, jos joululahjoista on pulaa!

Ensi viikolla toivottavasti päästään jo rauhoittumaan joulun viettoon.

Ei kommentteja: