maanantai 1. maaliskuuta 2010

Hamsterillista

Elämänlangalla on vietetty työntäyteistä viikonloppua, kun Lankahamsterit hyökkäsi kaikesta valmistautumisesta huolimatta takavasemmalta. Nyt on hamsteriryhmät jaettu, kaikki apuemännät tavoitettu, kutsuja blogeihin lähetelty, muutama mattimyöhäinen lisätty listoille ja niin edelleen ja niin edelleen. Kumma juttu miten työmäärä joka vuosi yllättää, vaikka apuemot ovat huikeasti vähentäneet kuormaa viime vuosina!



Hamstereiden varalle tuli sentään viime viikolla vähän valmistauduttua, Wollmeisen päivitystä kärkyin ja lisäksi Ravelryn Kahelit-ryhmän vaihtopaketti saapui. Erityisesti näin hamsterillisesta näkökulmasta tietenkin ilahduttivat kaksi kerää Rowanin oranssisävyistä Felted Tweediä, josta varmaan haluaa tulla joku lämmittävä asuste kenties jopa jo keväthangille... Joskin lepuutan edelleen kipuilevaa rannettani ja olen viime viikkoina neulonut lähinnä kirjamallitilkkuja ja testikappaleita.



Onneksi paketista paljastuivat myös aivan ihanat ja lämmittävät kirjoneulelapaset pitkillä varsilla, varustettuna lappusella jossa todettiin että moiset päättyivät pakettiini koska kirjoneule ei tunnetusti ole minun leipälajini. Lähetyksestä löytyneet vihreät kehruukuidutkin kai lasketaan ranteen lepuuttamiseksi, koska minä olen jostain syystä täysin vasuri värttinäkehrääjä vaikka olen muuten ihan umpioikeakätinen.



Siitähän vaikenemme täysin, että paketissa oli myös huomattavia määriä namusia? Todisteet näistä on huolellisesti hävitetty ja kuoretkin ovat roskissa... Kiitokset kivasta paketista kuuluvat Marjalle, jonka kanssa on ennenkin osuttu vaihtopariksi, suuntaan jos toiseen.

Nyt suuntaan toivottamaan lankahamstereille hyvää kisaa ja sitten pohtimaan maaliskuun tuomia mullistuksia chez Elämänlangalla. Ensi viikolla kenties näistä lisää!

1 kommentti:

Hapero kirjoitti...

Kiitos, Kristel, kun jaksat taas järjestää!