maanantai 22. helmikuuta 2010

Kilkutusta ja kälätystä

Meillä oli viikonloppuna vaihteeksi lapsivapaata. Pyysimme omaksi joululahjaksemme lapsille mummolaviikonloppuja, ja nyt pikkuihmiset pääsivät sitten kyläilemään ja äiti ja isä lepäämään.Minun hermolepoani haittasi vähän se, että ranne kipuili taas jostain syystä, enkä uskaltanut viettää koko viikonloppua neuloen. Vaihteen vuoksi itse ranteen lisäksi aristi myös oikean kämmenen ulkosyrjä pikkusormen niveliin asti, kiintoisaa joskin epämiellyttävää. Sain kuitenkin viikolla valmiiksi viimeisimmät Wollmeise-sukat, ja sain ne jalkaani sopivasti kun ex-kämppis sunnuntaina veti neulojaporukalle roolipeliä.Pelasimme Don't Rest Your Head -peliä, joka on hauska, mekaanisesti suhteellisen kevyt ja juuri yhden kerran peliin sopiva. Myöskin porukassa ensimmäistä kertaa roolipelejä kokeillut näytti viihtyvän ja saavan juonesta kiinni helposti. Ja tietysti puikot napsuivat iloisesti koko pelisession ajan, paitsi silloin kun piti välillä heittää noppaa. Allaolevassa kuvassa muuten vilahtaa myös Kaisa-neuleeni, hauska nähdä että se on mallilla käytössä. Tai ehkä Hanna vain pistää puseron päälleen kun tietää tapaavansa minut?Pelaamassa olivat siis minun lisäkseni Meira, Zeska ja Hanna. Meiran kanssa on tullut pelattua enemmänkin, sillä hän on syyllinen omaan roolipeliharrastukseeni, mutta muut kaksi olivat pelillisesti uusia tuttavuuksia.

Pelisession jälkeen käytiin vielä netistä tarkistamassa, että kyllä, uusin Ulla on ilmestynyt päivän mittaan. Sinne siis kiireen vilkkaa katsomaan, ellette vielä ole huomanneet.

Ensi viikolla Elämänlangallakin podetaan lankahamstereita ja yritetään muistaa olla ostamatta uutta lankaa. Ilmoittautua ehtii vielä, perjantaina on viimeinen päivä! Tilaa on runsaasti, osallistujia on tulossa jonkin verran vähemmän kuin parina aiempana vuonna. Reippaasti siis yhdessä varastoja vähentämään!

7 kommenttia:

hanna_h kirjoitti...

Kyllä Kaisa oli päällä vain kolmesta syystä: 1) se on lämmin 2) se on mukava 3) se mahtuu hyvin hupparin alle, kun täytyy pukeutua michelinukoksi pakkaseen :)

Hapero kirjoitti...

Apua! Pitikö Lankahamstereissa laskea ensin, mikä on varaston nykytilanne, vai saiko vain lähteä kuluttamaan niin paljon kuin ehtii? Mulla homma kaatuu siihen, jos täytyy kaivaa kaikki varastot ympäri...
Vanhoissa säännöissä en bongannut "punnitse varastosi" -kohtaa, joten elän vielä toiveikkaana...

Puputsi kirjoitti...

Mua kans kiinnostais kokeilla roolipelaamista. Mahtuiskohan joskus teidän mukaan? Voisitte olla semmonen matalankynnyksen porukka ;)

Kristel kirjoitti...

Hapero, ihan samoilla säännöillä mennään kun aiempinakin vuosina, eli ei ole mikään pakko inventoida ennen hamstereita. :)

Puputsi, kahtellaan. :D Pare uhkasi peluuttaa neulojia toistekin.

Hapero kirjoitti...

Kiitos! Eli nyt kannattaa investoida ihaniin ja puhutteleviin lankoihin ennen maaliskuun alkua... ;)

Paula kirjoitti...

Oi, onpa Kaisa kaunis! En näköjään olekaan selannut Ullaa tarpeeksi tarkasti. Olisko sulla vinkkiä, mistä voisi etsiä ohjetta tuon tyyppiseen lasten kokoiseen kaarrokepaitaan? Oikeastaan haluasin juuri tuon... :) En vain ole aiemmin tehnyt kaarrokeneuletta, joten koonmuokkaustaitoja ei juuri ole.

MysteryKnitter kirjoitti...

Jippijaiyes! Hamsterit alkaa! Saa nähdä, miten käteni kestävät ja ranteeni. No, pidetään taukoa jos ottaa liian lujille. Niin minä olen aiemminkin tehnyt.