maanantai 27. lokakuuta 2008

Parempaan päin

Viime viikon pohjalukemista ollaan menossa selvästi parempaan suuntaan, vaikka jostain kumman syystä lapset eivät siirtyneet kellojen mukana talviaikaan vaan kuvittelivat että kello kahdeksantoista yli viisi oli aamu. Ulla-ohjeet ovat toistaiseksi kuvattomia koska valokuvaussääkeiju ei sunnuntaina suosinut, mutta hyvällä mallilla mennään. Kaulaliinaohje ei ihan sunnuntaina valmistunut, mutta tänään kyllä varmasti.



Viikonloppuna vietin väsyneen kotiäidin virkistyskampanjaa ystävän syntymäpäiväjuhlilla. Täytyy sanoa että en muista koska viimeksi olisin tullut kotiin juhlista puoli kuudelta aamulla (kesäaikaa), jos koskaan, mutta SingStarin pelaaminen ja juomalaulujen ja kaksimielisten kansanlaulujen laulaminen pitkin yötä oli täysin aiheuttamansa sunnuntaikooman arvoista. Todettakoon siis näin varmemmaksi vakuudeksi, että laulan valitettavasti mieluummin kuin hyvin mutta onni on ystäväporukka jossa se ei haittaa. Lisäksi uusi parempi elämä kantaa hedelmää, sillä ihmettelin juhlissa kovasti että kuka on tuo viehättävä nainen joka kylpprin peilistä katsoo vastaan. Ilmeisesti ensimmäinen liikunnan kadottama kilo on lähtenyt poskista, ja Ninjasta ostetut rihkamakorut ja hassut hiuslaitteet sekä uudet silmälasit piristivät ilmettä kovasti.



Hyvän viikonhan tekee entistä paremmaksi uusi lanka. Kuluneella viikolla varasto on kasvanut vain vähän, mutta sitäkin ihanammilla asioilla. Kirkkaanvihreäkirjava lanka on Ilun värjäämää bambu-mohairsekoitesukkalankaa, ja sininen ja tummanvihreä (joka eilisen surkeista valokuvausolosuhteista johtuen näyttää kuvissa ruskealta) ovat Schaefer Yarnin Mini-Marjaanaa. Sukkalanka tahtoo luultavasti ryhtyä joksikin iloisen keväiseksi, ja jommasta kummasta Mini-Marjaanasta tulee ehkä itselleni Bayret. Pitäisi vain päättää kummasta. Vihreä on ehkä enemmän minua, mutta turkoosinkirjavakin on yllättäen alkanut miellyttää silmää vaikken edes pitä sinisestä. Miellyttäviä ongelmia tällaiset.

Nyt odottelemaan aamupäivällä kyläilemään saapuvaa neuleystävää. Josko lapset vaikka viihtyisivät rauhallisesti niin että äiti saisi neuloa. Ensi viikolla taas uutta Elämänlankaa.

3 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Tosi kiva tuo silmälasien "pitsi". Onnea uusille laseille ;o)

Makepeace75 kirjoitti...

Oho, onkohan piiiitkä sininen kaulahuivi ollut hyvää siedätystä? :D Hienot rillit.

Matleena kirjoitti...

Sinulle jotain blogissani!