maanantai 28. tammikuuta 2008

Sairaalloista

Elämänlangalla sairastetaan harvoin kovin pahasti. Kun viime viikon merkinnässäni ohimennen mainitsin flunssan, kuvittelin olevani paranemaan päin. Minuun oli kuitenkin iskenyt kyntensä kaikkien flunssien isoäiti. Nyt kun sairastumisesta on kulunut reilu viikko, on vaivana enää lievä yskä ja nuha sekä epämääräinen pää-täynnä-pumpulia -olo, joten eiköhän elämä voita.

Flunssa yhdistettynä lievään neulesuunnitteluburnoutiin on tehnyt kuluneesta neuleviikosta jokseenkin yksipuolisen. Pelkkä ainaoikea vaikutti turvalliselta valinnalta, joten ensin neuloin tällaisen:Ja sitten toisen tällaisen:Ja sitten, mopon taas vaihteeksi karattua käsistä, koko lauman kavereita, joista ehkä tulee torkkupeitto minulle itselleni joskus kaukaisessa tulevaisuudessa.Sillä välin kun olen potenut flunssaa ja neulonut peittotilkkuja, ei kukaan ole esimerkiksi kirjoittanut tämänvuotista versiota Lankahamstereiden säännöistä (eikä kirjoittanut lisätietoja apuemännille) tai lähettänyt paria tekemääni pikkuruista ohjetta Ullaan, ja parin viikon päästä olevan Hobboksin kirjanjulkaisujuhlistuksen yksityiskohdista sopiminen on jäänyt kokonaan Langankuluttajan harteille. (Ilmeisesti tarjolle järjestetään kahvia ja pientä purtavaa, joskin näen painajaisia joissa paikalle saapuu vain äiti ja kaksi neulojaa.) Samoin kirjasta tähän mennessä löytyneistä virheistä tiedottaminen on langennut Langankuluttajan tehtäväksi. Tällä viikolla täytynee siis yrittää ryhdistäytyä.

Vinkkejä neulesuunnitteluburnoutin lopettamiseksi otetaan kyllä vastaan. Auttaisikohan lankaterapia? Vielä ehtisi tilata jotain lohtulankaa ennen Lankahamstereiden alkua.

Ensi viikolla jälleen Elämänlankaa, toivottavasti vähemmän tautisissa merkeissä.

11 kommenttia:

Monna kirjoitti...

Toivotaan pikaisia paranemisia! Mekin on koko syksy saatu olla terveinä, mutta viime viikolla aloitti esikoinen ja nyt valuu minun nokka :(

Raijis kirjoitti...

Täällä tuntuu olevan sama tauti ja samassa vaiheessa...
Pikaista paranemista!

WeirdRockStar kirjoitti...

Pikaista paranemista!

Mari kirjoitti...

Tarjoutukaa suunnittelemaan uusia malleja Novitalle ;) lehteenhän voi suunnitella vaikka yhden mallin, ei tule niin iso urakka...

iso gnu kirjoitti...

Paranemista!
Aikaa aikaa kutakin -sitten on taas kiva tarttua puikkoihin.

uhoava gnu kirjoitti...

Onkohan Lankahamsteri-ilmoittautumiseni mennyt roskapostiin tms, kun en ole saanut vahvistavaa meiliä? Vai tuleeko se sieltä sitten myöhemmin?
Joka tapauksessa nyt lähetin sitten toisen kerran ilmoittautumismeilin.

Pikaista paranemista sinulle!

uhoava gnu kirjoitti...

Jep, nyt onnistui! Kiitokset!

Santtumaaria kirjoitti...

pikaista paranemista teille!

Mun sähköposti ilmoittaa, ettei suostu lähettämään postia sinulle. Tätä kautta nyt ruikutan kutsua hamsteroimaan tänäkin vuonna... osoitteeni on sanna.wessman at netti.fi.

Kiittää ja kumartaa.

Muimi kirjoitti...

Toipumista, ja kiitos käynnistä blogissani! :)

Kyllä se innostus sieltä palaa, kunhan vaan malttaa odottaa. Myöhästyneet onnittelut kirjan julkaisusta, vielä en ole sitä käsiini saanut, mutta enköhän tästä pian pääse katsastamaan... Ravelryssa olleet kuvat ainakin olivat hienoja, löysin suosikkini sieltä heti!

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista! Täällä odotetaan "Punoksia puikoilla"-kirjaa saapuvaksi hetkenä minä hyvänsä ;-) -Terde

Matleena kirjoitti...

Toipumista! Ehkä kirjanteon stressin lauettua tauti pääsi oikein iskemään sinuun.

Kiitos upeasta kirjasta. Auraa olen hippaillut aloittavani pikapuoliin ja nyt sainkin blogistasi tiedon virheestä ja sain tulostettua korjatun ruutupiirroksen. Hyvä niin.