torstai 5. lokakuuta 2006

Uusi SNY-kuukausi

Tervehdys taas täältä SNY-sorvin äärestä!

Viime viikolla peräänkuulutettiin ilmoituksia syyskuun SNY-toiminnasta, ja viestejä tulikin heti melkoinen vyöry. Paljon kiitoksia! Muistakaa jatkossakin raportoida lähetetyt viestit, ja laittakaa minulle myös viestiä jos vastaanotatte jotain, erityisesti isomman paketin. Saan paljon kyselyjä lähetysten perille pääsystä, ja on mukavaa jos voin suoraan kirjanpidosta todeta että viesti on vastaanotettu.

Kuun vaihduttua peräänkuulutan taas erityisesti niitä, jotka eivät ole syyskuun aikana ilmoitelleet muistamisistaan. Lähetin alkuviikosta muistutusviestejä, ja onneksi suurin osa paljastui vääriksi hälytyksiksi. Tietymättömillä on kuitenkin vielä useampi osallistuja. Jos olet saanut minulta kehotuksen ilmoitella itsestäsi, laita viestiä välittömästi! Näin emäntänä harmittaa hirveästi niiden puolesta, jotka eivät ole kuulleet ystävästään mitään puoleentoista tai melkein kahteen kuukauteen.

Keski-Euroopan suunnalta tuli vinkki, että jos Salainen neuleystävä sattuu sijaitsemaan ulkomailla, ei aina tarvitse käyttää Priority-postia. Vinkkaajan kokemuksen mukaan maapostikin kulkee ihan kohtuullisen nopeasti näin Euroopan oloissa. Säästövihje tämäkin, jos budjetti uhkaa pahasti ylittyä.

Näin projektin edetessä on hauska seurata myös postissa kulkeneiden lahjuslankojen uusia elämiä. Katriina on tehnyt saamistaan SNY-langoista Branching Outin. Taiska puolestaan neuloi Regia Silkistä sukat ja kämmekkäät.

Seuraavaksi viikon blogibongaukset. Ainakin seuraavissa blogeissa on vastaanotettu Salaiselta neuleystävältä jotain hauskaa:

Marjan käsityöt, Nyhertäjä, Tiinan neuleblogi, Hopeaseitti, Makepeace - pistoja ristissä, Käsityöt, Sekä että, KaSil's, Empty Spaces, Hetkiä Heimolasta, Lankavaraston pienennysblogi, Villapallon neuleblogi, Omin käsin, Maanin mietintämyssy, Knitter's Block ja Taijan tekeleet.

Blogittomiakin terveisiä on taas tullut runsain miton.

Tarja kirjoittaa: Haluaisin näin blogittomana,että välittäisit kiitokseni suloisesta paketista lähettäjälle...paketissa oli huumaavan tuoksuista käsintehtyä omena-saippuaa,tuubi käsirasvaa,huovutetut lapaset(jotka muuten oli sopivat),kirpparilöytö v.1946 julkaistu Sienestäjän käsikirja sekä hasselpähkinäsuklaata(jonka piilotin lapsilta eli syön sen itse)kortin kera!Kaunis kiitos ja kumarrus Sinulle ystäväiseni!

Myös toinen Tarja on saanut paketin: Kiitos SNY upeasta paketista. Norsuaihe on taattu ilontuoja. Suklaasta
kiittää koko perhe ja chilitee oli ihana yllätys. Kauniit silmukkamerkit
pääsevät käyttöön ja upean vihreä lanka muotoutunee huiviksi. Itsetehty
ilahduttaa aina joten lämmin kiitos neulomastasi pussukasta!


Piritta kirjoittaa ilahtuneensa kovasti saamastaan yllätyksestä: Sain tällä viikolla SNY:ltäni ihanan paketin, joka sisälsi kolme kerää aivan upean väristä tummanpunaista Austermannin Inka color -alpakkavillalankaa! Ihanan tuntuista lankaa - nyt pitää vain tarkkaan miettiä, mitä alan väkertää :) Lisäksi paketissa oli neulojalle erittäin kätevä avaimenperä-mittanauha, levyllinen Fazerin Thin Blue -suklaata (suuri intohimoni!!) ja vielä eteläafrikkalaista irtoteetä. En ole vielä ehtinyt teetä maistaa, mutta tykkään tosi kovasti testailla eri teelaatuja ja tämä kuulostaa houkuttelevan eksoottiselta :) Olen oikein ilahtunut paketista.

Jenni sai flunssa-aikaan sopivan paketin: Sain ystävältäni paketin perjantaina! Kurkkupastillit, teepussit ja nenäliinat olivat oiva apu syysflunssaan. Ja loistava lisä olivat tietenkin palmikkopuikot ja kerroslaskuri.

Marjo kirjoittaa: Isot kiitokset SNYylleni kivasta paketista, joka sisälsi tummanvihreästä Kitten Mohairista solmitun salomonin solmu-huivin, kerällisen samaista tummanvihreää lankaa, josta voin väsäillä vaikka hapsut huiviin. Paketista löytyi myös violetin sävyiset silmukkamerkit ja raikkaan oranssiset kynttilät. Värit olivat onnistuneet ja nyt voin alkaa harjoittelemaan silmukkamerkkien käyttöä. Kiitos!

Riitan paketista oli paljastunut jotain uutta ja jännittävää: Uskomatonta että lanka-alalta löytyi jotakin mistä en koskaan ollut lukenut/kuullut mitään. Kokeilen varmaan hyvin pian Sirdar loop-laitetta, eiköhän sillä synny ihan minunlaisia huiveja. Vuosi sitten lahjoitin ystäville monta virkattua ja huovutettua omaa tekelettä, tuleekohan loop-huiveista uusi lahjamahdollisuus. Turkoosinsinisestä Maija-langasta syntynee piakkoin nilkkasukat. Edellisen paketin silmukkamerkit pääsevät pian käyttöön Clapotis-huivin teossa.

Maarian paketista paljastui uuden harrastuksen aihio, tässä kiitoksen lisäksi myös kuva:Olin pökertyä onnesta, kun sain salaisen ystäväni järjestämän paketin Gudruns Ullbodista, sieltä nimittäin paljastui värttinä ja villaa! Taisin mainita sny-kyselylomakkeessa kehruuhaaveistani, mutta kun työväenopiston syksyn ohjelmasta ei löytynyt kurssia, hautasin haaveet toistaiseksi. Nyt kuitenkin aion uskaltautua kokeilemaan itsekseni. :)

Pirjo kiittää omasta paketistaan näin: Itse sain tänään postia salaiselta neuleystävältäni ja jälleen kauniissa Edelfeltin maalauksen kuvauksellisessa kuoressa. Ja sisältä löytyi: Heijastin : ) kiitos neuleystäväni, kun ajattelet turvallisuuttani. Mietinkin tässä yksi päivä, että pitäisi laittaa heijastin, kun illalla on niin pimeää. Tulee heti käyttöön. Ja...kokonainen kirja sudokuja. Taitaa neuleet jäädä vähäksi aikaa sivuun, kun pitää täyttää sudokuja. Sitten mukana oli pienempi kirjekuori, jonka sisällä oli kirje ja vielä sieltä löytyi aivan ihanan upeat korvakorut, jotka neuleystäväni on itse tehnyt. Korvakorut ovat hopeaa ja mukana on makean veden helmet ja hienot kristallit. Korvissa roikkuvat jo. Vai voikohan niitä näin arkena käyttää, on ne sen verran hienot. Kiitos ja kumarrus neuleystäväni. Osasit yllättää taas ihanasti!

2 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

ja meilläkin on saatu kalenteri! se oli ihana, harmi ettei ole tammikuu vielä :)

Puputsi kirjoitti...

Ihana lukee näitä SNY-kuulumisia, vaikka ei itseä suoranaisesti välttämättä koskettaisikaan. Myös mun blogissa on SNY:n lähettämiä ihanuuksia, vinkiksi Kristelille ;)