torstai 26. lokakuuta 2006

SNY-lokakuun loppu lähenee

Tervehdys!

Lokakuun loppu lähenee, ja se näkyy emännän sähköposteissa. Olette viikon mittaan kirjoittaneet valtaisan määrän viestejä ja raportoineet saapuneita ja lähteneitä muistamisia. Paljon kiitoksia! Jos muistaminen vielä tältä kuulta uupuu, niin vielä on muutama päivä aikaa laittaa viestiä salaiselle ystävälle. :) Emäntäkin sai muuten taas pienen ilahduttavan paketin, jossa oli kahdet bambuiset sukkapuikot sekä sievästi nimikoitu ja kirjailtu pyyhe. Paljon kiitoksia! :D

Tuttuun tapaan käyn kuunvaihteessa läpi kirjanpitoni, ja laitan sitten muistutusviestiä jos minulla ei ole tältä kuulta merkintöjä SNY-muistamisista. Muistutusviestiä ei tarvitse säikähtää, mutta jos sellainen sähköpostiinne tupsahtaa, vastatkaa siihen heti. Tässä vaiheessa kuukautta myös vastaanottajapuolella kannattaa miettiä onko erityisesti isommat paketit muistettu raportoida emännälle, koska lähettäjät kyselevät usein huolissaan viestien perään.

Emäntä on potenut loppuraskauden väsymystä, ja pahoittelee että tällä viikolla reagoimista vaativiin SNY-viesteihin vastaaminen on viivästynyt. Ehdottomasti kannattaa kuitenkin laittaa mailia, jos on kysyttävää, osoitteenmuutoksia välitettävänä SNY:lle, uusia blogiosoitteita tiedotettavana tms. Viesti saattaa viipyä matkalla muutaman päivän, mutta menee kyllä perille. Force majeure -varaus alkaa olla melko vahvasti nyt voimassa kun laskettuun aikaan ei ole enää kahta viikkoakaan, mutta pidetään peukkuja että kuunvaihteen viestit vielä ehtivät hoitua ennen jälkikasvun saapumista. ;)

Kun alkamassa on nyt viimeinen SNY-kuukausi, niin muistattehan sitten myös ilmoittaa viimeisessä lähetyksessänne SNY:lle keneltä kaikki lahjukset olivat peräisin. Jos SNY on ollut tuikituntematon, pieni esittelykirje voisi olla paikallaan. Pitkiä sepustuksia ei tarvitse kirjoittaa jos se ei luonnistu, mutta laittakaa ihmeessä mukaan ainakin toimiva sähköpostiosoite. Ilmoittakaa myös emännälle kun olette paljastaneet henkilöllisyytenne, niin saan parit merkittyä "valmiiksi" sitä mukaa kun kuu etenee!

Minulta on kysytty, saako sitten henkilöllisyytensä paljastettuaan heti omassa blogissaan tehdä yhteenvetoa SNY-kierroksesta lahjojan näkökulmasta, vai pitääkö odottaa marraskuun loppuun. Minun puolestani odotella ei tarvitse, kunhan vaan on varmistunut siitä, että vastaanottaja tosiaan on saanut viestin jossa henkilöllisyys paljastuu.

Nyt emännän blogibongauksiin. Valmistuneita töitä ei ole liiemmälti raportoitu mutta jotain kuitenkin, Tinnan saamasta SNY-langasta on ehtinyt syntyä huivi. Maud taas on neulonut Haruha-kämmekkäät.

Ainakin seuraavissa blogeissa on vastaanotettu SNY-terveisiä:

Hetkiä Heimolasta, Villaa ja villakoiria, Tiinan blogi, Tikira's, Kramox puikoissa, Elämää, tätä, Pelkotila, Langanpäitä II, Omas pihas, Garnboet ja Pientä niperrystä.

Blogittomiakin kiitoksia on jälleen saapunut:

Leena ilahtui paketistaan kovin, ja sieltä oli jopa sopivasti löytynyt jotain omalla ostoslistalla ollutta. Langat ovat superihanat, jonkinlainen huivi varmaankin Kittenistä
syntyy ja Tangosta tulee kämmekkäät. Kissajuttuja on aina kiva saada :)
Puikkomittari tuli tarpeeseen, entinen oli pahvinen ja aika huonossa
kunnossa jo.
Hauska yhteensattuma oli se, että olin aikeissa ostaa kerrosmittarin
juuri sinä päivänä, kun ehdin pakettisi noutaa...siis tarpeeseen tuli
sekin. Kiitos, sait minut jälleen iloiseksi!


Johanna on muutaman päivän blogipimennossa, mutta kiittää tätä kautta. Ihania kynttilöitä, ja todella hieno ajoitus: meillä just rempataan ja uudistetaan sisustusta. Löysivät heti paikkansa :).

Tällaisia SNY-uutisia tällä kertaa, ensi viikolla sitten pyörähtää käyntiin viimeinen kuukausi! :)

Ei kommentteja: