sunnuntai 30. heinäkuuta 2006

Salainen neuleystävä -väliaikatiedotus

Tiedotuksen kaikille Salaiseen neuleystävään osallistuville: koko sunnuntaipäivä siinä nyt suunnilleen vierähti, mutta lähes kaikille osallistujille on lähetetty oman parin tiedot. Poikkeuksena pari sellaista, jotka eivät olleet antaneet sähköpostiosoitettaan, ja joiden blogista ei löytynyt kontaktilinkkiä. Tarkistakaa blogikommenttinne, mikäli salaista ystävää ei ole kuulunut mailiin sunnuntain aikana!

Muutenkin kannattaa nyt laittaa viestiä, jos on jotain pielessä, esimerkiks jos teille on lähetetty salaisen ystävän asemesta oman lomakkeenne tiedot... Emäntää jännittää, ettei vain olisi tullut mitään kamalia lapsuksia! :)

Moni on jo kertonutkin muistaneensa salaista ystäväänsä nimettömällä blogikommentilla tai anonyymisähköpostilla. :) Muistakaa tosiaan mainita emännällekin kaikista huomionosoituksista, niin kirjanpito pysyy ajan tasalla!

Emännälle myös esitettiin pyyntö, että patistaisin kaikkia jonkinlaisen esimerkiksi Amazon-wishlistin pitäjiä päivittämään listansa.

Nyt emäntä jää viettämään vapaailtaa vähäksi aikaa ennen yöunia. Huomenna aamusella sitten se viikon virallinen Elämänlanka.

2 kommenttia:

Terde kirjoitti...

Hei, email on kilkattaja (at) luukku piste com -Terde

Kristel kirjoitti...

Kiitoksia! :) Pistänkin sinulle oitis viestiä.