maanantai 26. syyskuuta 2016

Päättelykeijua kaivataan

Elämänlangalla kaivataan tällä hetkellä kipeästi päättelykeijua. Ullaan tekeillä oleva neule valmistui vihdoin ja viimein viikonloppuna, mutta langanpäät pitäisi vielä päätellä. Lisäksi raskas villaneule kaipaisi vielä hieman kostutusta ja helman muotoilua,

En toisaalta tahtoisi kovin paljon venytellä ja litistää palmikoita, ja paksu villa kuivuu todella hitaasti - ohjekuvat pitäisi kuitenkin saada otettua tämän viikon aikana, koska vuoden viimeisen Ullan ohjedeadline on sunnuntaina. Nyt siis äkkiä kirjoittamaan, jos joku ohje odottaa Ullaan pääsyä!

Sukkarintamalla on ruskeassa polvisukassa kärkikavennukset menossa, mutta onneksi hätä ei ole tämän näköinen:


Wollmeise toimitti kolmeen seuraavaan polvisukkapariin langat. Seuraavaksi puikoille lähtee tuo vihreä, nimeltään Schwefel. Nuo kirjavammat värit ovat nimeltään Gazpacho ja Allegria.

Kantapään kautta -sukkakirja on kuulemma ilmestynyt viime viikolla. En itse vielä ole saanut tekijänkappaleita käsiini, mutta odottelen mielenkiinnolla! Toivottavasti saan kirjat tällä viikolla, niin voin sitten ensi viikolla vilauttaa valmista sisältöä.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla, päättelykeijua ja tekijänkappaleita odotellessa. Katsotaan, mitä ensi viikko tuo tullessaan.

Ei kommentteja: