maanantai 5. syyskuuta 2011

Silmä, pisto, tikki, takki

Mikäli ensi viikonloppuna on tekemisen puutetta, kannattaa suunnata Tieteiden talolle Helsingin Kruununhakaan. Siellä on nimittäin Silmä, pisto, tikki, takki -käsityötarvikemarkkinolle.

Jos on tulosa pidemmän matkan päästä Helsingin kädentaitomessuille Wanhaan sataaman, voi samalla reissulla pistäytyä katsomaan myös tätä käsityöalan pienyrittäjien tapahtumaa: välimatka Wanhasta satamasta Tieteiden talolle ei ole kuin vähän reilun kilometrin, ja siitäkin suurimman osan pääsee nelosen raitiovaunulla.

Olen itse käsityötarvikemarkkinoilla sunnuntaina, puhun Langankuluttajan kanssa hieman neulekirjan tekemisestä ja sitten olen vähän myöhemmin mukana esittelemässä Ullaa ja Suomen verkkoneuleyhdistystä Ullan taustalla. Jos on kysyttävää Ullasta, siihen siis vastataan jos osataan, ja jos haluaa omaan kappaleeseensa Pitsit puikoille tai Punokset puikoille tekijöiden nimmarit, sekin järjestyy. Tulkaa paikalle kyselemään ja keskustelemaan, sillä me emme halua puhua tuntikausia keskenämme!

En siis itse myy mitään, mutta ostaa saatan - useammassakin tiskissä on lankaa, ja lisäksi tarjolla on kaikenlaisia tarvikkeita. Ainakin silmukkamerkkejä löytyy, samaten erilaisia nappeja - ja tarvikkeita omien nappien tekoon. Työnäytöksiäkin on, kehruuta ja lautanauhaa sekä haarukkanyöriä.

Näillä eväillä siis tähän viikkoon, ja viikonloppua odotellessa! Ensi viikolla sitten uutta Elämänlankaa.

Ei kommentteja: