maanantai 26. syyskuuta 2011

Uudestaan!

Elämänlangalla on tänään taas "täällä ei ole mitään nähtävää" -päivä. Olen pitänyt hippusen taukoa muille neulomisesta ja Huldan takki etenee. Harmillisesti kuitenkin eilisen pitkän neulerupeaman tulos menee harakoille, koska vaikka vartalo-osa sopii minulle, hihat ovat hyvin muodostuneille käsivarsilleni liian kapeat. Joudun siis purkamaan ja aloittamaan alusta.

Toinen "Uudestaan!" -tapaus on viime aikoina ollut postissa käyminen. Villaa ylle -keräys on loppusuoralla ja joka päivä postipoika joko soittaa ovikelloa ja tuo hyvin paksuja pehmeitä kirjeitä tai jättää pakettikortteja. Olen ostanut Smart Storen koon 31 laatikoita nyt kai jo 8, ja toivon että tämä riittää keräyksen loppuun. Asunnottomien yö, jota varten näitä neuleita siis kerätään, on muutaman viikon päästä. Luovutan keräyksen tuoton jossain vaiheessa tapahtuman päälavalla Hakaniemen torilla, mikäli haluaa tulla katsomaan kannattaa seurata Asunnottomien yön sivuja, joilla ohjelmasta tiedotetaan.

Nyt jatkan neuleen purkamista ja ehkä sitten neulomistakin, mikäli en kuukahda suoraan petiin. Ensi viikolla ehkä reippaampaa Elämänlankaa.

2 kommenttia:

Aija kirjoitti...

Jos tarvitset lisää laatikoita ja ennen kaikkea sponsoria niiden hankkimiseen niin ota yhteyttä, voin hankkia "firman piikkiin" :)

Anitta kirjoitti...

Latoin pienen pussukan tulemaan siihen keräykseen.
Mukavaa syksyä.