maanantai 7. syyskuuta 2009

Väriä syksyyn

Viime aikoina on alkanut vaikuttaa siltä, että syksy on oikeasti tulossa. Melkein harva se päivä tulee ainakin joku vesikuuro, ja illat pimenevät taas niin aikaisin että valokuvien ottaminen blogia varten saattaa ihan vahingossa jäädä liian myöhäiseksi. Kuten nyt esimerkiksi tästä lankakuvasta näkyy:Miehen työmatkan vuoksi minulta jäivät Helsingin kädentaitomessut väliin, mutta torstaisen neuletapaamisen tuliaiset pelastivat kyllä paljon. Kuvassa poseeraavat ihkaensimmäiset Wollmeiseni, vaikka keinovalo harmillisesti latistaakin värien kirkkautta. Erityisesti vasemmalla oleva Sonne ja keskimmäinen Wasabi -vyyhti ovat luonnossa räimeitä. Onneksi en neulo kirjoneuletta, sillä mielessäni näin jo keltaoranssinkirjavat sukat joissa hyppelee kirkkanvihreitä sammakoita.

Koska en tunnetusti neulo kirjoneuleita, ei tulevan syys-Ullan kirjoneuleteema hirveästi puhutellut. Lopulta kuitenkin kävi niin, että inspiraatio hyökkäsi takavasemmalta, ja muinoin Nealle tekemäni kaarrokepuseron pohjalta syntyi Kaisaksi ristitty pusero. Alla vilautus näin etäältä, Ullassa sitten lähempää.Zeska otti kauniita kuvia ja Hanna ystävällisesti poseerasi paitapalkalla. Deadlinepaniikkikaan ei päässyt iskemään, sillä otin itse ensimmäiset alustavat kuvat jo torstaina neuletapaamisessa. Kokosarjoitus taas vähän jännittää, koska yritin laskeskella kuvan XS-koon lisäksi neljä vähän suurempaakin. Aina sarjoittaessa hirvittää, että laskutaidossa on jotain vikaa, mutta pitää nyt toivoa että ei ihan metsään mennyt. En kuitenkaan ryhdy paniikissa neulomaan itselleni XL-kokoista vastaavaa paitaa testiksi ennen numeron julkaisua, vaan yritän vaihteeksi keskittyä sukkiin. Ehkä kuitenkin ilman niitä loikkivia sammakoita.

Tällaista Elämänlangalla tällä viikolla, ensi viikolla sitten uusia aiheita.

11 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

http://www.stickamera.se/sockklubb2009.php

Käyhän katsomassa, onko tuttu sukkaohje ;) Kudoin ne viime viikolla, nyt saapi tassutella kotona hienot "tanssisukat" jalassa :)

Jaana kirjoitti...

Oi, miten kauniilta tuo paita näyttääkään. Harmi, että itsekin vierastan kirjoneuletta...

Kati E kirjoitti...

Mua kyllä viehättää ajatus sammakkosukista! Neulo kuitenkin sellaiset. :)

Esikko kirjoitti...

Kaunista! Löytyiskö sulta mitään täsmäohjetta kestovaippapögien (oikea termi haussa?) neulomista varten? Tyyliin pystytkö suosittelemaan hyvä malli + sopiva lanka + puikot -komboa tyypille, joka on paitsi aloitteleva neuloja, myös ekaa kertaa äitiytymässä?

Skroik kirjoitti...

Sammakkosukat! Sammakkosukat! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näytti kirjoneuleesi! Olet niin taitava, tee vain lisää.
Voiko Wollmeisea taas saada ostettua netissä vai ihanko on paikan päälle lennettävä?

Terveisin Tuija Blogiton

Kaisa kirjoitti...

Haa, nimivalinta on niin loistava, että tuo on pakko neuloa - vaikken osaa kirjoneuletta... :D

Oranssi kirjoitti...

Sukkasatoonhan oli joku tehnyt (juu en jaksa etsiä) sammakkoprinssisukat, ja kivat oli.

Kristel kirjoitti...

Esikko, Ullassa on Villapöpät -ohje, sitä on moni kovasti kehunut.

Tuija, Wollmeisen verkkokauppaan tulee päivityksiä harvakseltaan ja langat menevät normaalisti hetkessä. Itse sain nämä langat kavereiden kautta diilaamalla.

Elsa Xenia kirjoitti...

Visste du att du blivit omnämnd i Mason Dixon Knitting bloggen?

Katju kirjoitti...

Haapsalu sall ostettu, nähdään tiistaina neuletapaamisessa?