maanantai 14. syyskuuta 2009

Lisää väriä

Koska olen nähtävästi vähän yksinkertainen ja hidas oppimaan, mailasin Knotionsiin että mielessä kangastelee lapasohje. Materiaalideadline talvinumeroonhan meni jo pari viikkoa takaperin, mutta hyvän idean takia voi kuulemma joustaakin... Joten taas on tekeillä ah-niin-ihastuttavaa deadlineneulontaa. Neuleohjeiden kirjoittamisen on pakko olla jonkinlainen sairaus, sillä ei tästä näytä eroonkaan pääsevän!

Onneksi lapanen on nopea projekti, ja ystävistä löytyi heti useita uhreja testaamaan ohjetta, joten eiköhän tässä päästä aika vauhdikkaasti etenemään. Minunhan ei itse tarvitse saada valmiiksi kuin tämä yksi lapanen, että saan ohjeen ja ruutupiirroksen sellaiselle mallille että voin vaivata sitten testineulojia.Kuva nyt tällä erää vain kämmenpuolelta, ettei yllätys paljastuisi. Tästä näkee kuitenkin värin, joka on oikein raikas ja kaunis vihreä. Lanka on Fleece Artistin Merino 2/6 -sukkalankaa, jonka sain aikoinaan muistaakseni Villasadulta joululahjaksi.

Viime viikolla uhkailemiani sammakkosukkia ei nyt ole luvassa, vaikka myönnänkin piirrustelleeni sammakonmuotoisia ruutupiirroksia. Totesin että oikeannäköisiä sammakoita on rajallisella silmukkamäärällä mahdoton saada aikaiseksi minun visuaalisilla kyvyilläni, enkä tahtonut apinoida Marsvinin mainiota sammakkopipoa.Posti toi kuitenkin lisää väri-iloa minulle, kun sain pinon lankojen värikarttoja. Rakastan tällaisia hipelöitäviä karttoja joissa on oikeita langanpätkiä katseltavana! Ruutu aina vääristää, koska näytöissä on niin paljon eroja, ja paperiset värikartatkin riippuvat sitten käytössä olleista tulostimista, paperilaadusta ja ties mistä.

Väreistä ja lankakaroista lisää joskus tuonnempana, nyt jatkamaan reippahasti lapasneulomista ja ohjeen kirjoitusta. Ensi viikolla sitten taas lisää Elämänlankaa.

Ei kommentteja: