maanantai 15. kesäkuuta 2009

Kuumeista neulomista

Kuluneen viikon aikana Elämänlangalla on neulottu suorastaan kuumeisesti, koska Kesäyön hullutus on pitänyt kiireisenä. Kuumeista menoa on ollut havaittavissa myös jälkikasvussa, kun nuorempi jälkeläinen kehitti perjantaina liki 40 asteen kuumeen. Lämpö laskee kyllä särkylääkkeillä, mutta pomppaa sitkeästi takaisin huikeisiin lukuihin heti kun vaikutus vähän lakkaa. Vanhana luulotautisena diagnosoin jo sikainfluenssan, olihan mieskin juuri jenkeissä, mutta päätimme silti odotella tähän aamuun asti tervarireissun kanssa sen sijaan että olisimme menneet Jorvin päivystykseen viikonloppuna. Nyt aamulla kuume olikin sitten ainakin toistaiseksi laskenut, mutta tilalle on näemmä tullut räkäinen rohina.



Kipeästä jälkikasvusta huolimatta uskaltauduin lauantaina julkineulomaan. Minä olin siinä porukassa joka neuloi Ruttopuistossa, mutta Helsingissä neulojat edustivat ansiokkaasti paitsi siellä myös ainakin Aleksanterinkadun Café Ursulassa sekä Priimassa ja Oulunkylän Nordiassa. Näyimme siis reippaasti. Ruttopuiston KIPin hittineule oli muuten Springtime Swirl, sillä minulla oli toinen omistani päällä ja lisäksi muilla neulojilla oli kai yhteensä neljä keskeneräistä mukana. Itse neuloin sukkia lahjaksi Ronja-tytölle, päiväkodissa kun kuulemma tahtovat vaatteiden olevan nimikoidut.



Myös sukkaneuleprojekti etenee. Koska olen aloittanut pienillä sukilla, olen päässyt jo kolmeen valmiiseen pariin, ja aikuisten kokoisiakin sukkia on taas yksi pariton valmiina. Useat ystävät ovat uhrautuvaisesti luvanneet ottaa vastaan sukkia itselleen ja lapsilleen, eikä sukkalankakaan lopu kesken kun sitä tuntuu tulvivan ovista ja ikkunoista (Kiitos Tuulia, ja pahoittelut huonosta kuvasta!) ja jotkut uhritkin ovat uhanneet lahjoittaa sukkalankaa.



Nyt bloggaukset sikseen, ja kartoittamaan pienen potilaan tilannetta, jotta täytyykö lähteä tervariin. Onhan sielläkin jonottaessa sitten neuleaikaa... Ensi viikolla lisää Elämänlankaa, ja toivottavasti vähitellen valmistuvia hullutusneuleita.

2 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Melkonen kiirus täälläkin noiden hullutusten kanssa, ei se aloittaminen ollutkaan ihan n-i-i-n- helppoa :D

MysteryKnitter kirjoitti...

Oi voi voi! Onpa kamalia uutisia! Meinaan se sairastelu.