maanantai 28. heinäkuuta 2008

Neulekesä

Elämänlangalla jatketaan viime viikkojen kesäisiä neuletunnelmia. Asukaspuiston lisäksi neulepussi on tällä viikolla kulkenut mukana Kaisaniemen puistossa, Mustasaaressa sekä grillaamassa yksien Harmonia-isovanhempien luona.Säät ovat suosineet, joskin rehellisyyden nimissä todettakoon että alkukesän viileä ja sateinen sää oli hiukkasen enemmän kuumaverisen maisterin mieleen. Olen edelleen kuitenkin ihan ihastunut Rowanin Wool Cottoniin, jota ylläolevassa kuvassakin neulon, sillä vaikka tekeillä on huomattavan suuri pusero, joka on ihan loppumetreillä (kuvassa on tekeillä etukappaleen kauluksen reuna), ei työ hiosta käsiä eikä korvenna sylissä. En olisi ikinä uskonut, että mikään puuvillasekoite on näin kovasti mieluinen! Pääsin myös viikonloppuna kokeilemaan melkein valmista vartalo-osaa päälleni, ja luulenpa että tunikastani tulee oikein sopiva vaikka vartaloa neuloessa uhkasikin iskeä "olen ronsu" -kohtaus. Ompelin kaulusta ja hihoja pitkälle yöhön, mutta järki voitti sitten ja päätin mennä nukkumaan, joten valmiin tunikan kuvia on luvassa vasta ensi viikolla.Jotain muuta valmista kuitenkin on. Huivi, jonka piteneviä kerroksia manasin viime viikolla valmistui, ja sain sen käyttöön heti samana päivänä kun retkeilimme Kaisaniemen puistoon. Varsinaisia ohjekuvia varten lainasin kuitenkin nuorta neulebloggaajaa, jolla on jo kokemusta huivieni esittelemisestä.

Muutenkin on taas monta rautaa tulessa, ja vaikka kesä on kukkeimmillaan ovat syksyn neuleet jo mielessä. Syksyn Ullaan on ehkä tekeillä jotain pientä, jahka pääsen käsiksi mallitilkkuihin. Muutama viime projekti on jäänyt ihan itselleni, joten Ulla-neuleet menevätkin sitten muille tahoille.

Nyt tosin on aika suunnata lyhyelle neuletauolle, sillä Nea sai eilen kesäpelisetin ja oppi heti lyömään palloa mailalla. Luvassa siis mahdollisesti liikunnallinen viikko. Ensi viikon Elämänlangalla jälleen uusia aiheita.

P.S. Mainostan nyt vielä vähän: Lisäsin tuonne sivupalkkiin linkit pariin myyntiohjeeseen, vaikka suomenkielisiä versioita ei vielä olekaan olemassa kuin White Nightsistä.

EDIT Susanna huomautti, ettei noita ohjeiden lisäkuvia näe kuin Ravelryn kautta. Lisää kuvia voi käydä katsomassa myös Flickristä.

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Pikkuisen on liian kuuma minunkin makuun, mutta mikäs tässä ollessa kun ei varsinaisesti tarvitse tehdä mitään..

Pääseekö noita ohjejuttuja katsomaan muuta ku Ravelryn kautta? Tai siis, ainakaan nyt mitään linkkiä ei ole, vaan pääsee ainoastaan suoraan paypaliin, eikä näe mitään tietoja mallista.

Kristel kirjoitti...

Lisäsin nyt linkin Flickriin jossa näkee lisäkuvia. Noita ohjeiden lisätietoja ei toistaiseksi ole kuin Ravelryssä. Kaulurissa on sukkalankapaksuista lankaa, huivissa Kidsilk Hazea.

Piikkari kirjoitti...

Meillä oli töissä eilen 32 astetta plussaa celsiusta, joten ulkona on ihanan viileä, oli siellä mitä hyvänsä.

Tämä oli toteamus, ei valitus.

Ihana huivi!! Paljonkohan tuota löytyy varastosta..