maanantai 21. huhtikuuta 2008

Kaoottista

Elämänlangalla elämä on viime viikkoina ollut melkoisen kaoottista. Koska neljä aikuista ja kolme kovaa vauhtia kasvavaa lasta vievät ratkaisevasti enemmän tilaa kuin ne neljä aikuista, jotka aikoinaan Harmoniaan muuttivat, joudun nyt haikein mielin heittämään hyvästit kodille ja puolelle kommuuniperheestä. Kanssa-asujat pakkasivat tavaransa alkukuusta ja siirtyivät Länsiväylän toiselle puolelle, ja maisterin perheelle muuttofirma toimittaa huomenna ison kasan muuttolaatikoita. Suureksi hämmästyksekseni mekin olemme siirtyneet omistavaan luokkaan, sillä moukan tuurilla löysimme edes juuri ja juuri hintaluokassamme olleen asunnon siltä alueelta jolta halusimme. Asuntolaina tietysti kirpaisee, mutta niin tekevät kyllä pääkaupunkiseudun vuokratkin.

Talouden ja mielen sekaista tunnelmaa kuvaa loistavasti tämä muutaman päivän takainen löytö. Toin kahvikuppini olohuoneeseen, kävin keittiössä ja ihmettelin sitten, miksei sokeripalani sula:Nostin nuoremman jälkikasvun pois neuletuolista, hain tunnollisena neulebloggaajana kameran, kuvasin nalleparan ja pelastin sitten sen ja sen toverin kahvikupista. Minulta on kysytty, miten kahden lapsen äitinä ehtii neuloakin, ja tällaisina päivinä nyt nuoremman täystuholaisen päästyä kokeiluikään ihmettelen sitä kyllä joskus itsekin.

Leiritunnelma on hiipinyt asuntoon vähitellen jo ennen muuttolaatikkojen saapumista. Kanssa-asujat veivät pesukoneen mennessään, sillä meidän uuden asuntomme mukana tulee sellainen, ja eilen tiskikoneemme muutti tuttavakommuuniin. Sellon neuletapaamisessa toiveikkaasti kyseltiin josko lankavarastoon tulisi muuttomyynti kannettavan kuorman keventämiseksi. Sellaista ei nyt ole luvassa, mutta varastoa tutkaillessa kyllä löytyi jotain arvottavaa:Paketti on ajelehtinut nurkassa kuukausia. Sen piti aikoinaan mennä palkinnoksi eräässä tempauksessa, mutta sitä ei koskaan lunastettu, ja olen jo itsekin unohtanut mitä se sisältää. Lankaa, tietysti, reilu puoli kiloa, mutta en kuollaksenikaan muista mitä lankaa. (Luultavasti enimmäkseen villaa.) En aio kantaa tätä muutossa mukanani, joten nyt jollakulla lukijoista on mahdollisuus voittaa itselleen yllätys. Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentti tähän merkintään viimeistäinä sunnuntaina puolen yön aikaan ja kertomalla, miksi juuri sinun pitäisi voittaa yllätyspaketti. Julistan voittajan ensi maanantaina Elämänlangalla, jolloin kannattaa olla kuulolla ja kertoa yhteystietonsa, sillä muutto on ensi tiistaina ja ennen sitä haluan paketin postiin.

Nyt maisteri poistuu juomaan kahvia toivottavasti tällä kertaa ilman puikkonalleja. Ensi maanantaina lisää Elämänlankaa muuttokaaoksen keskeltä.

125 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Arvonnassa mukana ja onnea muuttoon!

Ixu kirjoitti...

Onnea uudesta asunnosta!

Jaa että miksikö juuri mun tulisi voittaa lahjuslankoja... No omista varastoista kun hupeni ihan kiitettävästi lohtupeittoprojektiin ja on kieltämättä nuo kukkaronnyörit nyt vähän kireällä.

Anonyymi kirjoitti...

Pirre osallistuu arvontaan ja on sitä mieltä että hänen pitäisi voittaa palkinto, koska...ööö....olen riippuvainen langoista (ja cola lightista), mikäli en saa päivittäistä lanka-annostani tikutettua, saan vierotusoireita. Saatu lanka poistaa myös riippuvuudesta aiheutuvia lieveilmiöitä kuten rikollisuus (pieni kätöseni livahtaa kuin huomaamatta mieheni lompsalle ja siirtää rahaa miehen huomaamatta tämän pussista omaani), luottokortin väärinkäyttöä (lankaa ulkomailta) ja mielialan vaihteluita em. johdosta päässäni pyörivän "miten näin pääsi taas käymään? miksi minä?" kysymysten takia.
Mukavaa alkanutta viikkoa Kristel!

Anonyymi kirjoitti...

Olen ansainnut yllärin monestakin syystä. Tässä muutama esimerkki:
- lompakko on kotona ja minä töissä(toivottavasti junassa ei tule lipuntarkastusta paluumatkallakaan)
- bad hair day - everyday
- mies kieltää jostain selittämättömästä syystä ostamasta lankaa (tässä tapauksessa en sitä siis itse ole ostanut, vaan se tulee pyytämättä - köh - ja täytenä yllätyksenä - köhköh)
- masennuslääkityksen lopettamisen jälkimainingeissa en edelleenkään ole ihan iloinen ja jotkut kanssaihmiset ei anna iloisuuteen edes tilaisuutta - ääliöt!!
- mulla oli synttärit viime viikolla ja sain vain itseltäni lankaa lahjaksi ;)

Tsemppiä muuttoon! Se on aina yhtä ... riemukasta!

hanna_h kirjoitti...

Onnea ja jaksamista muuttoon!
Arvontalangat toivotan tervetulleeksi viettämään mukavaa elämää luonani toimivaan kodittomiksi jääneiden lankojen turvakotiin, mikäli arpaonnetar suosii :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea muuttoon ja uuteen asuntoon!

Minä myös osallistun arvontaan. Ja syynä on se, ettei opiskelijalla ole varaa itse ostaa lankoja. (Ainakana niin paljon kuin haluaisi.) Lisäksi on aina sellainen vaara olemassa, että lankalaatikko pääsisi laihtumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin haluan osallistua ja jotta lankojen kierto jatkuisi ja jännitys ja neulomisen ilo lisääntyisi niin voittaessani laitan heti oman arvonnan pystyyn ja lankoja tietenkin on voittona.Onnea uuteen kotiin.

Anna kirjoitti...

'On meillä hauska täti, tuo täti Kristel. Kun hän muuttaa kotoa, on näky komea. Kas näin heiluu langat ja puikot heiluu näin. Kas näin heiluu langat ja puikot heiluu näin.

On meillä hauska täti, tuo täti Kristel. Kun hän arpoo lankaa, on näky komea. Kas kukaan ei tiedä, mit pussi sisältää. Kas kukaan ei tiedä, mit pussi sisältää.

On meillä hauska täti, tuot täti Kristel. Kun hän arpoo voiton, on näky komea. Kas Anna pussin voittaa, jot kilot täyttyy. Kas Anna pussin voittaa, jot kilot täyttyy.'

Olen asettanut tammi-kesäkuun langanostorajaksi 3 kg. Tähän mennessä olen ostanut 2550g, joten kukkaro pitäisi josko nuo loput 450g tulisivat lahjoituksina :)

Taija kirjoitti...

Jos mä voittaisin arvonnan olisi tuntemattomat lankasi hyvässä seurassa ja turvassa; mun lankavarastossa ei syrjitä ketään ja kaikki saavat oman tilansa.

Suurin osa varastosta on joskus jopa tarpeen, vain muutama 7-veljeksen nöttönen on marinoitunut muutamia vuosia...

Nim. "kaikki saavat tulla"

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle asunnolle!

Kaipaisin nyt kovasti piristystä pahaan mieleen, joten langat olisivat enemmän kuin tervetulleita piristämään mielialaa.

verano kirjoitti...

Toivottavasti muutto sujuu suuremmitta ongelmitta ja lankalähetys ehtii poistua hälyn alta luokseni ;)

Hyviä syitäkin minulla on esittää. Ensinnäkin lähetin viime viikolla diplomityöni tarkistettavaksi, joten olen ehdottomasti ansainnut talven uurastuksesta palkinnon, aivan ehdottomasti.

Toisekseen koska joku meni loppuvuonna päättämään, ettei osta koko vuonna -08 lankaa, olisi erityisen suotavaa, että vuoden aikana saisin joitakin lankalahjoja pysyäkseni järjissäni.

Kaksi hyvää syytä on varmaan pätevämpiä kuin pussillinen huonoja, eikö?

Anonyymi kirjoitti...

Mun pitäisi voittaa koska mun selkä on kipeä ja kahvi loppu. Ilman aamukahvia elämä on surkeaa!

Anonyymi kirjoitti...

Mun pitäisi voittaa nuo langat, öö, siksi, että arvonta sattuu juuri samaan kohtaan kuin hetki, jolloin mun täytyy palauttaa viimeiset esseet (joita en ole vielä aloittanut). Eli lohduksi siihen järkyttävään migreeniin, joka tätä viikkoa (ja vuotta) ihan varmasti seuraa.

Hidiisi kirjoitti...

Ystäväni puolesta ilmoitan hänet tähän kilpailuun.
Miksikö? No kävin viime viikon lopulla hänen luonaan katsomassa vuoden kestäneen remontin (ja aina jatkuu vaan, nyt on jo vesivahinkoalakerrassa betonilattia, seinät ja se yksi pakkopurettu ulkoseinäkin uudelleen rakennettuna) tilannetta. Nukuin muuttolaatikoiden välissä olohuoneen nurkassa. Siellä ne ovat nyt odottaneet vuoden purkamista - vuoden saldo stressipisteissä on melkoinen: ekaksi viisihenkisen perhen muutto uuteen kotiin, sitten kuukauden kuluttua megalomaaninen vesivahinko, kun vesijohtoputki petti vanhassa taloyhtiössä, sitten vesivahingon jälkeinen remontti. Hän, jos kukaan tarvitsee tukea lankojen muodossa. (tietysti muutakin sympatiseeraamista, huom!!) terveisin Katri,
lankaterapialla ystäväänsä hoitava kutoja

vattumato kirjoitti...

Taidan olla myöhässä arvontaan mutta tsemppiä muuttoon!!! Jos ehtii arvontaan vielä mukaan niin siksi minun pitäisi voittaa koska raakstan ylltyksiä ja kukaan ei ikinä mua yllätä, ei edes jouluna ja synttärinä kun silloin mahdollisesti saatavat lahjat on aina tiedossa etukäteen 8jotain hyödyllistä nääs). Mutta tosiaan tsemppiä muuttolaatikoiden keskelle! Kyllä se kaaos siitä vielä iloksi muuttuu ja hienoa, että löysitte sopivan kodin haluamaltanne alueelta=o)

Talsu kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon!

Miksikö, no meillä on sairasteltu liki kuukausi mm. keuhkokuumetta, nuhaa ja oksutautia. Eli lankaterapia ei tekisi yhtään huonoa! Niin ja paleltaakin ...

Altocumulus kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon!
Ei mulla mitään hyvää syytä ole miksi lankaa tarvitsee, sitä vaan ei voi olla koskaan liikaa. Niin ja 10%pudotuksessa olin ihan häntäpäässä lankavarastoni alkupainon kanssa. ;)
Ai joo ja yksi superperustelu. En ole koskaan voittanut mitään blogiarpajaisissa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea muuttoon!

Tää ansaitsisi langat sen vuoksi, että on koettanut päästä omistaan vähitellen eroon ja uusiakin mahtuisi joukkoon.

t. JohannaH

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle asunnolle ja tulevalle muutolle!

En yleensä osallistu mihinkään arvontaa, koska itselläni ei ole blogia, enkä näin järjestä mitään toisille. Mutta nyt haluan tähän osallistua. Olen itsekin juuri saanut sovittua asuntokaupoista. Muutan 40m2 asunnosta 83m2. Mulla tulee siis olemaan työhuone langoille, puikoille, neulekoneelle ja ompelukoneelle. Ja koska tilaa on niin paljon, tarvitsen luonnollisesti lisää lankaa. Oman kodin lisäksi mieltä virkistää se, että olen vähitellen parantumassa masennuksesta, ainakin toivon niin. Ja lisäksi vielä yritän rohkaistua aloittamaan omaa neuleblogia, nämä langat toisivat siihen lisää rohkeutta.

Tosin kun luin tuon katrin kommentin, niin tuli kyllä mieleen, että mullahan on kaikki hyvin, en oikeastaan tarvitse enää lisäpiristystä. Mutta olenpahan mukana kuitenkin!

Ursula kirjoitti...

Sujuvaa muuttoa ja onnea uuteen asuntoon!

Jos sinä kahden tuholaisen kanssa ehdit neuloa, niin kyllähän minun yhden toukan kanssa pitäisi ehtiä. Ehkä innostus löytyisi uusien yllärilankojen myötä? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Palkintolangat voisivat lähteä minulle, koska muuton myötä menetän työmatkakahvila Kristelin ja joudun kuluttamaan odotusaikaa neulomalla enkä kahvia ryystämällä. (Ei nyt mainita ollenkaan sitä, miten lähellä teidän uusi asuntonne sijaitsee meidän asuntoamme jne jne, eihän?)

Anni kirjoitti...

HAha :D Karhu kahvimukissa... Meikäläiselläkin on joskus kärpäsiä siellä uinut mutta ei nalleja sentään!

En nyt kyllä osaa perustella mitenkään että miksi minun pitäisi voittaa. Kaikilla muilla tuntuu olevan hyviä syitä ja mä meinasin vaan perustella sillä että poika kohtelee huonosti, mikä ei kylläkään ole hyvä perustelu koska eihän se lankaan liity, muutenkuin että se kuuluisa punainen lanka hävisi meidän jutusta jo aikaa sitten ja ööm... Mä jaarittelen. Kiitos ja anteeksi.

Onnea muuttoon, toivottavasti menee yhtä kivuttomasti kuin meidän muutto muutama viikko sitten!

Mervi - Lukuaikaa etsimässä kirjoitti...

Mukaan arvontaan. Mielelläni voittaisin palkinnon, koska lankalaatikoissani olevat eivät puhuttele minua lainkaan. Muutenkin kaipaisin piristystä kevätväsymyksen keskelle. Voimia muuttoon!

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja voimia muuttoruljanssiin!

Me ei aioita muuttaa täältä kodistamme mihinkään, joten minä voin säilöä tänne vuosikertalankoja :). Ei vaineskaan, minulla on hiukan inspisjumitusta puikottelussa just nyt ja ehkäpä ylläripaketti vois innostaa johonkin kivaan uuteen neuleprojektiin. Joten mukana arvonnassa.

Mari kirjoitti...

Muutto on yhtä aikaa kamalaa ja ihanaa ja kamalan ihanaa. Minun pitäisi saada yllätyspaketti koska edellisessä muutossa valtavan stressin keskellä heitin ison läjän sekalaisia lankoja ja keskeneräisiä neuleita roskiin. Tämä haksahdus älköön sinun osaksesi tulko!

Raijis kirjoitti...

Huh huh, kuinka hyviä syitä täällä on esitetty, olis ihan epäreilua muita kohtaan jos yks niistä voittaisi.

Sen sijaan oliskin reilua että mä voittaisin sen palkinnon, koska mulla ei ole minkäänlaista perustelua!

Onnea muuttoon!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen elämänvaiheeseen. Ja sisua ja voimia muuttopuuhaan.
En todellakaan keksi mitään yhtä hyvää syytä, miksi minun juuri pitäisi langat voittaa. Tietysti voisin kertoa säälipisteiden toivossa rankasta talvesta, johon kuuluu äidin menetys, hyvän ystävän menetys ja vielä rahahuolet takaajana, mutta en tee sitä. Vaan syyksi sen, että olen toivoton lankaholisti. Aina vaan uutta ja uutta, vaikka ei tahdo ennättää neulomaan entisiäkään.

Anonyymi kirjoitti...

onnea onnea onnea vaan, punainen tupa ja perunamaa.

perusteluja: noku, tota mä haluan olla se joka korkkaa tuon mystisen paketin, jännityksellä :D

'elämä on arvoituksia täynnä'

Minna Heimola kirjoitti...

Pitäähän munkin osallistua arvontaan :) Lankaa on vielä kovin vähän tuolla kaapissa, ne melkein mahtuvat yhteen isoon pahvilaatikkoon...

- Meira

TiinaR kirjoitti...

Tottahan tähän arvontaan täytyy osallistua! Onnea omasta asunnosta ja onnea myös muuttoon :)

Miksikö minun pitäisi voittaa. No, lankakaapissani on tilaa juuri puolelle kilolle :) Villainen hylly vaatii pikaisesti täydennystä ;) Lisäksi langan voitto hälventäisi mukavasti viime aikoina koettuja järkytyksiä.

Stricker kirjoitti...

Ui, no minä haluaisin ihan välttämättä ne langat sen takia, että olisi hurjan jännittävään avata pussi, josta edes lähettäjä ei ihan varmasti enää tiedä, mitä se sisältää. Ja harmaa sadesää kyllä kaipaisi myös piristystä.

Hurjasti tsemppiä muuttoon! Ja onnea uuteen kotiin tietenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta asunnosta! Meillä on epämääräisten ja unohdettujen lankojen laakso jonne tämäkin paketti menisi sulavasti ajaksi määrittelemättömäksi ja sitten joskus puhuttelisi vahvasti ja vaatisi valmistumista joksikin neuleeksi/virkkaukseksi =) Lisäksi tunnen suurta riippuvaisuutta lankoihin ja yllätyksiin.

Kaisa kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!
Kahden kuukauden langanostolakkoni loppuu ensi viikon torstaina ja olen saanut sen aikana laihdutettua lankavarastoani noin 400g ja tämä vajaus täytyy paikata pikimmiten!

Maj kirjoitti...

Maj osallistuu arvontaan ja minun pitäisi voittaa langat, koska kaipaisin kovasti piristystä. Langat saavat hyvän kodin luonani.

Sire kirjoitti...

Toivotan onnea muutolle. Toivottavasti muuttamassa on komeita ja lihaksikkaita muuttomiehiä ja näppäriä naisia. Minä ansaitsisin mielestäni lankapaketin, koska kaikki lanka on aina tervetullut Lankataivaaseen. Ja minä kaipaisin lohtulankaa kun en enää pääse näkemään ihania neulojia Campin miitteihin. Mukavaa viikkoa teille kaikille!

Pelagia kirjoitti...

Minä EN aio osallistua arvontaan, sillä lankaa on huushollissa - sanotaanko vaikka että riittävästi- ja lisää osaan ostaa aina tarvittaessa (lue: usein). Sen sijaan haluan antaa kannattavan ääneni kaikille niille, joilla lankaa ei tällä hetkellä riittävästi ole, toivottaa tsemppiä muuttoon, onnea uuteen kotiin ja yleisesti ottaen vain toivoa aurinkoista säätä elämääsi! =)

Minna kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Lankavarastoni laajeni juuri pari päivää sitten kolmanteen muovilaatikkoon ja siellä olisi vielä paljon vajausta. Lisäksi valtion runsasta lasten kotihoidontukea nauttivan äidin on todella harvoin mahdollista ostaa lisää lankaa.;/Siis osallistun arvontaan. :)

Lappis kirjoitti...

Mä myönnän kyllä etten ansaitse/tarvitse yhtään lisää lankaa.

Jaana kirjoitti...

Onnea muuttoon ja elämään uudessa kodissa! Minun pitäis tietenkin voittaa tuo lankaylläri, koska rakastan yllätyksiä ja lankaa tarvitaan AINA. Ja mä antaisin niille hellän ja rakastavan kodin.

tuijam kirjoitti...

Haluaisin voittaa kyseisen kuoren kahdestakin hyvästä syystä; ensinnäkin saan mahdottomat kicksit kun postilaatikkoon on saapunut tuollainen valko-keltainen kuori. Kädet tärisevät, hikoiluttaa, vatsassa lentelee perhosia, enkä koskaan ehdi sisälle asti ennenkuin olen työntänyt ahnaan silmäni kuoren sisään ja katsonut mitä siellä on. Jokin kuori-fiksaatio minulla on.

Toinen hyvä syy on ajateltu kyseisen kuoren kannalta. Koska se on nyt tottunut elelemään muuttokaaoksen keskellä, sellaista olisi täällä tarjolla mittavissa määrin. Ensimmäinen muutto oli heti pääsiäisenä (2008), toinen on kesäkuussa (2008) ja kolmas arvellen kesällä 2009. Toivon totisesti ettei tähän viimeiseen väliin enään yhtään lisää muuttoja tule. Ja korostan sitä, että kaikissa näissä muutoissa siirtyy koko omaisuutemme ja lapsilukumme paikasta A pisteeseen B. Kyllä siinä yksi kuori mukana kulkee, ihan varmasti!

Onnea muuttoon, toivoo kohtalotoveri.

Aamunkajo kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja muuttopuuhiin!

Mitään kummempia perusteluja ei ole kuin se, että lahjalangat tuovat aivan oman mausteensa neulojan elämään.

On kamalaa, kuinka työssä käyminen haittaa neulomista. Käsipareja saisi olla kolme lisää, niin ehtisi toteuttaa suurin piirtein kaikki, mitä löytyy haavelistalta. =)

Langoille olisi siis tiedossa hyvä koti, jossa niitä arvostetaan väriin taikka muihin ominaisuuksiin katsomatta.

teisa kirjoitti...

Muuttaminen on stressaavaa, tsemppiä!

Mukana arvonnassa, koska olen lankaholisti ja toisten varastojen langat ovat aina jännittävämpiä kuin oman varaston langat. Sitä paitsi kyseessä olisi todellinen yllätys, ilmeisesti myös arvonnan järjestäjälle!

Anonyymi kirjoitti...

Olen kotona flunssassa enkä jaksa muutakuin kutoa ja lanka loppuu just. Tarttis saada lisää, konstit on monet. Siis arvontaan mukaan!
terv. Pirjo Krista, äiti ja täti blogista

Jonna kirjoitti...

Tsemppiä pakkausrumbaan!

Ja, että miksikö minun pitäisi saada lankaa. Tietenkin siksi, kun olen niin ihana ;) ja voin tarjota langoille rakastavan ja lämpimän kodin.

Totoro kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon! Osallistun arvontaan koska 1) en yleensä voita mitään ja 2) väikkärin pusertaminen vaatii tunnetusti lohtulankaa. Tietysti jos kuori sisältäisi myös motivaatiota, niin aina parempi ;)

ullapulla kirjoitti...

muuttamisen riemua!
minun pitäisi voittaa arvonnassa jo siitä syystä etten ole koskaan mitään mistään voittanut, siksi koska avokki ei anna ostaa enää lankoja(miehet!), kahden alle 2 vuotiaan kanssa kotona vanhempainpäivärahan turvin(mulla tasan 400 verojen jälkeen) ei kovin paljoa jää lankarahaa laskujen jälkeen ja kukapa nyt voisi vastustaa ylläripaketteja(en minä ainakaan)... =)

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnasa... Onnea muuttoon ja uuteen kotiin!
Jaa että miksi juuri minub pitäisi voitta nuo langat...no tykkää aina yllätyksistä ja lankaa ei ole koskaa liikaa....

Jaana J kirjoitti...

Onnea muuttoon! Yleisesti ottaenhan sitä ei ihminen juuri mitään maallista omista, mutta mistä se tavaramäärä ilmestyy muuttokuormaan?

Toivon onnettaren suosivan minua, koska yllärilanka saa aikaan uusia innovaatioita. Niistä omista tavallisista värkkää vaan tavallista, yleensä lankaostoksillanikin on jo käyttökohde tiedossa.

Anonyymi kirjoitti...

Mun kuuluis voittaa lankaa, koskapa minä ja piakkoin syntyvä esikoinen tarvitaan lisää ihanaa lankaa josta miettiä mitä tekisi. :)

M kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin :) Tuleekohan muuttolaatikot Niemeltä? Serkkuni on siellä yhtenä pomona :)

Ja lanka-arvontaan osallistun, eihän lankaa voi koskaan olla liikaa, eihän? Entisetkin tuolla sulassa sovussa ovat ja sekaan vielä mahtuisi :) Kulutus on tasaisen hidasta, mutta kulutusta tapahtuu kuitenkin :) Ja etenkin tuommoiset suuremmat määrät yhtä lankaa ovat erityisen tervetulleita, tahtoo olla langat semmosta 250-300 g per lanka, montaa vähempikin :) Sais jotain vähän isompaa joskus aikaan.

Mammutti kirjoitti...

Tarvitseeko lankaholisti muka jonkun syyn lankojen lisäämiseksi!?!
Arvontaan mukaan ja oikein paljon voimia ja hermoja muuttoon!

Villasatu kirjoitti...

Onnea muutolle!

Lähdetään nyt ensin siitä että mä _en_ tarvitse lisää lankaa... mutta sit toisaalta, lanka tulee langan luo, väistämättä :-)

Ja yhdentoista puudelin taloudessa, muutama lisälankakerä menis kyllä ihan samalla!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea muuttoon!

Minun tulisi voittaa langat, koska mennyt vuosi on ollut raskas ja langat jos mitkä piristäisivät pientä neulojaa. Lankavarantoni ovat myös aika vähäiset, joten langat saisivat melkeinpä jakamattoman huomion tässä taloudessa - eivät kokisi oloaan hylätyiksi ja yksinäisiksi ;D Kaiken lisäksi yllätykset ovat aina plussaa, varsinkin jos ne tulevat lankojen yms. muodossa.

Pia Nore kirjoitti...

Tässä minun perusteluni:
- tänään on ollut taas juuri sellainen maanantai, jolloin napero oppii uusia "kivoja" sanoja äidiltä...
- metsästin miehen hävinnyttä kännykkää viikonloppureissun jäljiltä, enkä sitten myöskään tavoittanut miestä työpaikalta koska hän ei ollut siinä kännykkänsä päässä, arggh! Kännykkää kyllä löytyi mutta 200 km päässä kotoa...
- polkupyöräni temppuili tänä aamuna juuri kun oli kiire viedä naperoa kerhoon
- selkäni on aivan jumissa eikä kipulääkkeetkään auta
- ja vielä: en aio muuttaa mihinkään pitkiin aikoihin, joten minun kodissani langat saisivat rauhallisen ja mukavan kodin;-)

KirsiÄr kirjoitti...

No onpas iso elämänmuutos. Hieman kadehtien olen lueskellut Harmonia-juttuja. Tosin mietin samalla, että onko mulla yhtäkään sellaista ystävää tuon miehen lisäksi, jonka kanssa jaksaisin asua yhdessä. Mutta onnea muutoksiin.

Minä voin ainoastaan keksiä perusteluja sille, miksi EN tarvitsisi voittoa...

kramox kirjoitti...

Onnea uuten kotiin ihan mahoittomasti, varmaan olen monen muun tavoin henkisesti mukana :)

ja miun tulis voittaa koska.. koko viime viikon luukutin Pariisin Kevään uutta levyä, ja biisissä Kaikki voi muuttuu lauletaan "leijutaan avaruudessa, Harmoniassa, taivaan kappaleiden kanssa". Joka kerta tän biisin kanssa hyppäs mieleen Kristel ja hänen Harmoniansa :)

Anonyymi kirjoitti...

Tulisin tosi iloiseksi arvonnan voitosta, sillä en ikinä saa mitään lankaan liittyviä yllätyksiä. En ole osallistunut mihinkään vaihtoihin, eikä mies tajua ostaa lankaa lahjaksi :P Voi sitä onnen ja innon tunnetta, kun tutkailisin uusia lankojani ja suunnittelisin miksi ne haluaa isona tulla :)

Tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin!

Unknown kirjoitti...

Mari haluaa osallistua arvontaan, koska tarvisi lisää lankaa, kun lankavarastossa alkaa olla jopa tyhjää tilaa :) Oikeesti, lankaa ja kaikkea muutakin on tullut ostettua yli varojen ja kukkaronnyörit on tiukalla ja varastossa olevat langat ei nappaa. Hmm, tulikin kolme syytä jo :D

berlinBat kirjoitti...

Onnea muuttoon! Osallistun arvontaan ja minun pitäisi voittaa koska... hmm... opin viikonloppuna kehräämään värttinällä mutta kehruujälki on sen näköistä että osto/voittolankoihin pitää turvautua vielä aika pitkään jatkossakin. Eli varastoa olisi hyvä kasvattaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa! Ja mun pitäisi voittaa palkinto kun en ole tänä vuonna ostanut lankaa tammikuun jälkeen! :)

-sanna- kirjoitti...

Mukana ollaan ja miksikö? Ihan muuten vaan ja koska en ole ikinä voittanut mitään. Olisi hauska tietää miltä se tuntuu.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon.
Mä olen just virittänyt kotiin katonrajaan uuden hyllyn (2.4 metrisen) vain mun lankalaatikoille - joten mä tarjoan langoille varsin korkeatasoisen sijoituspaikan ennen jatkokäsittelyä. Ullis

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuden asunnon johdosta!

Anonyymi kirjoitti...

Vihaan yllätyksiä.

Tuossa siis perusteluni, miksi minun pitää saada se paketti. Voimia muuttoon!

Pikku- Kettu kirjoitti...

Onneksi olkoon! Kaikki sujui siis hyvin. :)

Mekin olemme jo alkaneet kotiutua uuteen kotiin.

Tui kirjoitti...

Muuttotsemppiä!

Ja arvontavoitto voisi kotiutua meille koska rakastan paketteja ja lanka on paras ahdistuslääke semmoiseen ahdistukseen johon ei tunnut nyt diapamikaan auttavan.

Lape kirjoitti...

Pienen perjantaina nukutuksessa tehdyn leikkauksen jälkimainingeissa tarvittaisiin hieman piristystä vetämättömään oloon.

Meilläkin on ollut uusi asunto kiikarissa, harmi vai ettei sopivaa(=sopivanhintaista/sopivalla paikalla) ole löytynyt.

Onnea muuttoon ja uuteen asuntoon!

Tiina kirjoitti...

Onnea tulevaan muuttoon! Pienten lasten kanssa se on välillä vähän haasteellinen tapahtuma.

Minun tulisi voittaa langat koska en omista samaa lankaa paria kerää enempää (taitaa paria woolin väriä olla ehkä just 500g, mutta siinäpä se onkin). Paitaideoita on kyllä ollut...

Anonyymi kirjoitti...

Miun pitäisi voittaa, koska palan halusta nähdä, mitä se paketti sisältää! Ihan varmasti jotain ihanaa lankaa!
Tsemppiä muuttoon!

Anonyymi kirjoitti...

Siis tuo Hepsai olin liian vikkeläsorminen minä... Sori.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja reipasta mieltä muuttoon! Vaikka kaikki on pitkään kaaosta, kaikki on sen väärtiä!

Ja arvontaan.... Perheen kolmas syntyy n 5viikon päästä ja villaisista saisi tehtyä hänelle talveksi perinteiset pässinpökkimät eli villahousut!

Makepeace75 kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja voimia muuttoon! Rivien välistä päättelisin, että saatatte siirtyä jonnekin meidän nurkille. :o)

Juuri minun pitäisi voittaa ylläripaketti, koska

- yllärit ovat ihania ja piristäviä
- kevätväsymys painaa, ei vaan jaksa
- tahtoisin hirmuisesti avata jotain noin jännää; olen varma, että paketissa on kadonnut AARRE
- tikuttelen juuri omista varastoistani sukkia yms. (katsotaan mitä ehdin) äidilleni hyväntekeväisyysarpajaisiin luovutettavaksi ja varastoon tulee kolo. APUVA!
- paijaan mielelläni lankoja ja kissakin arvostaa niitä
- en ole voittanut mitään mistään aikoihin, byääh

Meeri kirjoitti...

Tsemppiä muuttamiseen! Minulla on edelleen vaiheessa, pikkuhiljaa tavarat löytää omat paikkansa.

Minulla on vielä puolet langoista entisessä asunnossa, joten kaipaan hieman lohtulankaa. Uskon myös vakaasti, että paketti ei sisällä sinistä lankaa....

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen asuntoon!
Antaisin hyvän kodin langoille,tosin entisiäkin on ...tuota..jonkun verran.
(lue: joutuu muuttamaan kohta uuteen asuntoon koska entinen on täynnä lankaa..
-Nonna-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea muuttoon, sehan on todella mielenkiintoista hommaa varsinkin pikkuapulaisten kanssa!
Kaksi hyvaa syyta miksi lankapaketti voisi kotiutua meille:
- Meidan posteljooni ei viime aikoina ole tuonut mitaan kivaa ja tuon paketin tullessaan saisi pitkasta aikaa levean hymyn , nyt vain murjotan raukalle.
- Ukkokulta alkoi eilen epailemaan etta olen taysin seonnut, kun saastin koirasta harjaamani irtokarvat pussiin tulevaa villapaitaa varten. Joten noista yllatyslangoista voisin tehda paidan niin mies ei tilaisi mulle lomapaikkaa pehmitettyyn selliin - enhan ma sille kertoisi etta niista karvoista vois yrittaa huovuttaa koiran pienoismallin.....

pohjis kirjoitti...

Pohjiskin osallistuu arvontaan, perusteena on se,että tällä viikolla on neljä koetta, jotka kaikki stressaavat kiitettävästi. Itse asiassa nytkin pitäisi olla lukemassa noihin kokeisiin. Mutta siis joo, uusi lanka voisi piristää ja antaa voimia koeputkeen, joka ei edes lopu tähän viikkoon. :)

Anonyymi kirjoitti...

En koskaan saa yllätyksiä. Esim. joulun alla minun täytyy kirjoittaa toivelista, että saisin mieheltä edes jotain lahjaksi. Muita lahjoja en sitten saakaan. Olisi kiva joskus saada joku yllätyspaketti ja jos paketissa olisi vielä lankaa.....

Laura Proust kirjoitti...

Jaksamista muuttoon! Lankaylläri sopisi minulle empatiasyystä: myös minun pitäisi pian muuttaa, ja vieläpä maasta toiseen. Jo valmiiksi haikeaa, vaikka päämääränä onkin kotimaa... Mihin vaivaan ei lanka auttaisi?

Anonyymi kirjoitti...

Täältä kanssa onnea muuttoon ja uuteen kotiin.

Minun tulisi voittaa lahjuslankoja, koska mies lähti tänä aamuna lomalle etelään ja jätti mut tänne käymään töissä ja tylsistymään kuoliaaksi. Lanka toisi kaivattua piristystä... :)

tikru kirjoitti...

mä kans

Eua kirjoitti...

Köyhä kotiäiti voisi voittaa lankoja tietysti siksi, ettei kaikki rahat menisi lankojen _ostoon_ ja lapset vielä saisi ruokaa! Hmp,aika säälittävä yritys voittaa... myönnetään!

Villasukka kirjoitti...

Tämä blogger ei tänään tykkää minusta - kolmas yritys...
Eli Kävin Pariisissa lukiolaislauman kanssa, enkä ostanut kuin yhden vyyhdin lankaa... Enkä edes muista milloin viimeksi olen tilannut netistä lankaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen elämänvaiheeseen!
Mukaan arvontaan, koska voitto piristäisi flunssaista kevätoloa!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea uuden kodin johdosta ja voimia muuttoon (se on lasten kanssa ihan tarpeeksi haastavaa, oma kokemus vielä tuoreena mielessä).

Lanka olisi tervetullutta, koska taapero on kaikennäköisten neulomusten tarpeessa eikä varastoista löydy mitään sopivaa.

Tuulia kirjoitti...

miekin mukana! ja tsemppiä muuttoon!

Anonyymi kirjoitti...

Miksikö sitä ansaitsisi lankapaketin?
- En ole ikinä voittanut mitään.
- Olen aina halunnut voittaa jotakin.
- Olen riippuvainen langoista.
- Minulla ei ole minkäänlaista säännöllistä tulonlähdettä, jollainen olisi langan ostamisen kannalta hyödyllinen.
- Lanka piristäisi. Tämä päivä on ollut kamalin pitkään aikaan. Minut on pakotettu pelaamaan sählyä, olen tuskaillut rästiin jääneiden koulutöiden takia ja riidellyt niiden harvojen kavereiden kanssa, joita minulla on jäljellä. Päätä särkee ja väsyttää.
- Langasta olisi seuraa iltoihin, sillä en satu omistamaan vahvempaa puoliskoa.
- Olen todennäköisesti ainoa kuntamme jäsen, joka lainasi erään tietyn neulekirjan kirjastostamme.
- Mikään muu ei minulta onnistu tässä elämässä, ja voitto toisi jonkinlaisen onnistumisen tunteen.
- Minulle et ole vielä lähettänyt mitään koskaan...
- Minulla on hammasraudat.
- Olen hyvä keksimään huonoja tekosyitä.

Ja sitten vain toivotaan.

Sarastusta kirjoitti...

Arvontaan tahdon minäkin mukaan!
Ja että miksikö minun tulisi voittaa..? Hmm.. Min tulee ostettua harvoin jotain muuta lankaa, kuin seiskaveikkaa, nallea, woolia tai tango fania, joten piristystä lankavarastoon ja kokemuksiin kaivattais.. ja ainahan on kiva saada "sika säkissä" ;)
Paljon onnea uuteen kotiinne!

Ria kirjoitti...

Mukana arvonnassa. Ja miksikö juuri minun pitäisi voittaa. En ole koskaan voittanut mitään blogi-arvonnoissa ja tarvitsisin jotain piristystä migreenin keskelle

Anonyymi kirjoitti...

Jaa miksikö? Koska muutto häämöttää lähitulevaisuudessa myös täällä (jippii!)ja päätimme säästää vanhan Vladimirin..pussukka muuttaa Vladimirin sisällä mukavasti. Pitää vaan muistaa poistaa se ennen Vladimirin viritystä... Ai mikä Valdimirikö, no meidän kansanpiano.

Anonyymi kirjoitti...

Voisit järjestää arvonnan, jossa kyselet kuinka monta muuttolaatikkoa lankaa sinulla on!

P.S Jos voitan, lupaan lähettää kuvan sinulle paketin sisällöstä, jotta sinäkin tiedät mitä sen sisällä on! :)

.k kirjoitti...

Mie en oo ikinä voittanu mitään. Hyvä syy osallistua. Tsemppiä muuttohomminn!

satumh kirjoitti...

tsemppiä muuttoon! :)

osallistun arvontaan koska yllätyspaketit ovat kivoja, varsinkin jos niissä on lankaa - ja sitähän ei ole koskaan liikaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä muuttopuuhiin, se on yhden sortin operaatio pienten lasten kanssa (kokemusta on). Mua ainakin kiinnostaisi mitä tuossa pussissa on, ja helmikuun alusta edelleen jatkuva lankalakkokin alkaa jo ahdistaa kovasti, eli mukana!!

Anonyymi kirjoitti...

:) Jos vain saa niin ilmoittaisin siskoni. Hän on "neuleakatemiani" eka luokkalainen. Tosi ahkera ja noheva oppilas joka on jo sisäistänyt bambu puikkojen ihanuuden ja ymmärtänyt steppi langan mukavat ominaisuudet. Nyt voisi olla hyvä hetki palkita Sisko hyvin sujuneita opinnoista, ihan Maisterin kädestä ;) Mukavaa muuttoa! Toivottavasti langat ym tykötarpeet pääsevät turvallisesti perille!

Hansu kirjoitti...

Arvontaan meinasin tässä osallistua! :D Voitto olisi kiva, koska omalla opiskelijalompakolla ei nykyään hirveästi lankoja ostella, enkä ole vielä koskaan voittanut blogiarpajaisissa mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiisi ja voimia muuttourakassa!

Arvontaan: Aloittelija tarvitsee lankaa mm. kesä-heinäkuun aikana kaveripiirissäni tulossa peräti viisi vauvaa. aloittelija voi neuloa tossut, hatut ja villatakit!

Johanna P
htpp://wwww.onninen71.net/

Merith kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Arvonnassa pitäisi tietysti voittaa siksi, koska kaksivuotias tenava on uhmaiässä ja herää liian aikaisin joka aamu. Olisi jotain mitä odottaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikös halu auttaa sinua muutossa ole tarpeeksi hyvä syy osallistua arvontaan? Jos voitan langat, sinulla on pussillinen vähemmän muutettavaa :)

Anonyymi kirjoitti...

onnittelut uudesta kodista ja otan osaa muuttokaaokseen, mutta hyvänä puolena muutoissa on ns. ylimääräisen tavaran häviäminen, vaikkakin sitä kyllä jostakin aina kertyy uutta. (taitaa olla sitä uusiutuvaa luonnonvaraa?)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon ja uuteen elämänvaiheeseen!

Mun on pakko myöntää, että ei ole mitään erityistä syytä, miksi juuri minä voittaisin kyseisen lankapaketin. Paitsi, että tykkään langoista ihan hirveästi.
Muuten, oletko aivan varma että paketti todellakin sisältää lankaa..... :)

Sannikka kirjoitti...

Onnea muuttoon ja hermoja :)
Voittomahollisuuksien lisäämiseksi imoitan harmistuksen erään käsityölehden virheellisyyden vuoksi hukkaan menneet bambulangat 750g,elämäni arvokkaimmat vielä. Eikätietystikään lehti korvaa mitään :(

Oranssi kirjoitti...

Onnea uuteen asuntoon - ja muuttoruljanssiin.

Kaipaan piristystä, ja olen sen mielestäni ansainnut: olen juuri saanut kuulla että rakas Koirani on luultavasti perinnöllisesti sairas, ja sille suunniteltu pennutus perutaan. Lisäksi se sai tavallista surkeamman arvostelun koiranäyttelystä, jonne taivalsin vaikka seuraavaksi päiväksi piti järjestää lastenkutsut. Olen hädintuskin järjissäni kun viikonvaihteessa oli kahden lapseni syntymäpäivät, ja sitäpaitsi töissä on tyyyylsäääää + pari työtoveria kävi tappelemassa keskenään työpisteessäni.

Virkistyn uusista langoista yleensä kovasti ja iloitsen niistä vilpittömästi. Pidän myös yllätyksistä. Siispä olen mielestäni Mitä Parhain Palkinnonansaitsija. :o)

AnneM kirjoitti...

Arvontaan mukaan. Tuon kuoren sisältö mahtuu varmasti vielä sängyn alla olevaan laatikkooni *vakuuttelee*.

Katja kirjoitti...

Onnea ja jaksamista muuton keskelle!

Arvontapalkinnon haluaisin siitä syystä, että neulomisinnostus nostaisi taas päätään...omat langat eivät puhuttele sitten ollenkaan ja ehkäpä uudet langat saisivat taas puikot suihkimaan (jos tuo nuorimmainen neiti 11kk antaisi sitten tilaisuuden neuloa edes muutaman kerroksen päivässä)!

Leena kirjoitti...

Onnea uudesta asunnosta ja tsemppiä muuttoon!

Mun pitäisi voittaa langat siksi, että lankakuume alkaa uhkaavasti nousta, ja lankoja en saa ostaa, koska ei ole rahaa tarpeeksi (veromätkyjäkin pitää maksaa) ja mies ei oikein tykkää. Lisäksi mulla on yksi yläkaappi melkein tyhjänä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mun perusteena ylläripaketin ansaitsemiseen on gradu. Sitä on tässä pakerrettu ja maanantaina (eli melkein maisterin muuttopäivänä!) se pitää jättää ohjaajalle kansituslupaa varten. Loppukiri päällä siis (ja minä neuleblogia lukemassa, kröh...) Neulominen on pahasti moisesta projektista kärsinyt ja sitähän yllärilankasatsi lääkitsisi mukavasti ;) Lykkyä muuttorumbaan!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea muuttoon ja onnea uudelle asunnolle! Muuttaminen on siitä kivaa kun silloin voi karsia pois turhia tavaroita. Vaikka lankoja. Vaikkei ne kuulukaan sarajaan 'turha tavara' :D

En keksi muuta syytä sille miksi minun pitäisi langat voittaa kuin sen, että pidän langoista ja jopa käytänkin niitä joskus muuhunkin kuin vain säilytystilan täyttämiseen!

Elina kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Paketin voittaminen piristäisi minun päivääni ja lämmittäisi jonkun muun: en kaipaa itse varsinaista lohtulankaa, mutta neuloisin mieluusti lämpöisiä lahja- ja/tai lohtuneuleita lahjaksi tutuille ja tuntemattomille tarvitseville.

Woolly kirjoitti...

Muuttovoimia!

Minun pitäisi voittaa yllätyspaketti, koska:

-minulla on kolme alle nelivuotiasta poikaa
-mieheni ei ymmärrä, miksi minun pitäisi joka kauppareissulla saada lisää lankaa
-esikoiseni pukeutuu ensi maanantaina muuttonne kunniaksi päiväkerhon naamiaisissa minun neulomaani vihreään krokotiiliasuun
-minulla on syntymäpäivä juuri sopivasti ensi maanantaina 28.4. *köh*
-vaikka muutin jo viisi vuotta sitten virallisesti, on runsas määrä tavaroitani edelleen edellisessä asuinpaikassani
-langat saisivat luonani rakastavan kodin ja vannon KnitPicks Harmony-puikkojeni nimeen, että neuloisin voittolankoja vain puisilla puikolla tahi Addeilla
-sukunimeni on palkinnon henkeen loistavasti sopiva Villa *köhköh*

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa. Mieheni on kieltänyt minulta lankaostot puolivakavissaan, joten nyt lankaa on hankittava muilla keinoin. Toivottavasti minulla on onnea tässä arvonnassa.

Mukavaa muuttoa!

Puputsi kirjoitti...

Heh, tähän kirjoitukseen on ahkerasti kommentoitu. Rupesi naurattamaan tuo uinnille päässyt nalle-parka. Et onneksi sitä nielassut! :D

Ja jos pitää perustella, miksi ansaitsee yllärin, niin voisin sanoa, että pehmeä paketti pehmentää myös tällä hetkellä kovasta elämästä kärsivän ihmisen päivää. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hmm... miksi minun tulisi voittaa alngat, siksi että mulla ei oo tarpeeksi lankaa ja toiseksi olen muutaman viikon päästä valmistumassa, joten mikä olisikaan parempi valmistujaislahja, kuin paketti joka sisältää lankaa :) Onnea muuttopuuhiin, samalla linjalla minäkin. Kyllä se tavaroiden pakkaaminen on sitten tylsää.

Riksu kirjoitti...

Osallistun myös arvontaan. Mun lankavarastot pienenee uhkaavasti (köh, köh) ja opiskelijana ei ole varaa lisääkään juuri ostella ja yllätyksistä tykkään kovasti ja ne piristäisivät kovasti, varsinkin kun viime kuukaudet menneet kouluhommien parissa ja vielä kuukauden päivät pitäis jaksaa...

Onnea uudesta asunnosta ja tsemppiä muuttoon

Anonyymi kirjoitti...

Jaa että jännitystä elämään ja mukaan arvontaan.
Kyllähän sairaanhoidon opiskelijakin joskus ehtii neuloa ! Lankaa ei voi koskaan olla liikaa !
Tsemppiä muuttoon
PÄIVI

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuden asunnon johdosta!

Voisin osallistua arvontaan siksi, että olen (aivan liian) pitkän tauon jälkeen saanut laitettua lankoja puikoille ja pienen huivin jo valmiiksi (toinenkin on jo puikoilla), ja uudet langat olisivat tietenkin vallan mainio inspiraatio :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mie tarttisin uusia lankoja, ku onnistuin muutossa tai jossain hukkaan ainaki puolet :(

Vedotaan vielä siihen, että olen tueton opiskelija, joten ei oo itellä varaa paikkailla menetettyjä lankoja ;D

Hanna M kirjoitti...

Onnea uuteen kottiin ja tsemppiä muuttoon! Onhan langoille varattuu uudessa kodissa riittävät ja asianmukaiset tilat? ;)

Tuolla mysteerisellä lankapaketilla hemmottelisin itseäni samalle viikolle osuvien syntymäpäivän ja ensimmäisen äitienpäivän johdosta.

Anonyymi kirjoitti...

Muuttovoimia!

Yllätyslankapaketti pelastaisi huhtikuuni! Olen kolmatta viikkoa flunssassa, joka näyttäisi nyt iskevän myös vauvaan :( Ja vielä kun pääsisin ihan itse noutamaan sen postista...

Samma kirjoitti...

Onnea muuttoon :)

Tämäkin osallistuu innoissaan yllätyksen arvontaan. Ehkäpä juuri siksi, että tykkään yllätyksistä :) Ja just nyt on hiukan inspis kateissa ja mikäpä sitä paremmin piristäis, kun kiva ylläri :)

Ihanaa kevättä!

Anonyymi kirjoitti...

Arvonta, kivaa!

Miksikö minun pitäisi voittaa? Ensinnäkin siksi, etten ole koskaan voittanut nettiarvonnassa mitään.

Toiseksi, koska 500g riittäisi luultavasti juuri sopivasti villapaitaan minulle...

t. Filemonakorianteri

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Minäkin osallistun arvontaan. Miksi minun pitäisi voittaa? Koska olen hiljattain ostanut kolmannen muovilaatikon lankoja varten, ja nyt kaikissa kolmessa on tyhjää tilaa (langat viihtyvät ahtaammassa).

AURINKOKISSA kirjoitti...

Minäkin mukaan arvontaan =)
Olisi ilo tikutella yllätyspaketin langat osaksi elämääni.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea muuttoon!

En ole koskaan voittanut blogiarvonnoissa ja eihän sitä voi voittaa jos ei osallistu. Yllätykset tuovat iloa elämään, kuin auringonpaistetta harmaan päivän keskelle. Niin, lankayllätykset eteenkin.....

Anonyymi kirjoitti...

Minun piti osallistua tänään erääseen kilpailuun, mutta sainkin massiivisen päänsärkykohtauksen. Eiköhän se olisi tarpeeksi hyvä syy voittaa ylläripaketti. :)

Anonyymi kirjoitti...

koko viikon onnistumiskiintiön huippu keskittyköön muuttoonne!

en varsinaisesti löydä teoistani tai olemisestani hyvää syytä minkään paketin voittamiseen. jäinkin pohtimaan, voiko ihan tavallinen voittaa paketeja. neuleaiheisissa blogeissa on kyllä sikäli taajaan varsin aiheellisia arvontoja, että erilaisten lankapakettien voittajiakin täytyy piireissä pian olla yhtälailla tiheässä. tästä johdatellen, voidakseni edelleen pysytellä sinä ihan tavallisena, tulisi minunkin pikapuoliin saavuttaa se ensimmäinen blogiarvontavoitto.