maanantai 26. joulukuuta 2005

Joulurauhaa

Rakas Joulupukki,

Luulen, että ihmiset kovin usein unohtavat kirjoittaa sinulle joulun jälkeen kiitoskirjeen. Ajattelin nyt omalta osaltani korjata tilannetta hieman.

Kiitos, rakas Joulupukki, uudesta Harmonia-talosta. Epäilen kuitenkin, että tässä on tapahtunut pieni kommunikaatiokatkos. Vaikka talo onkin kovin sievä, luulen ettei sinne mahdu varastoimaan kovin paljon lankaa. Toisaalta suurempi piparkakkutalo saattaisi tuoda ikävästi mieleen erään tutun sadun pahan noidan, joten hyvä näin.Nea pyytää kiittämään vauvanukesta ja sievästä raidallisesta Marimekkopaidasta. Niiden parissa puuhaillessa kului iloisesti melkein koko aatoilta. Vauvanukke kestääkin retuuttamista ja pään taputtamista paljon paremmin kuin pienin kanssa-asuja.Teemu oli sitä mieltä, että jouluruokaa ja suklaata oli runsaanpuoleisesti. Jatka kuitenkin, rakas Joulupukki, ihan samaan malliin ensi vuonna. Minun mielestäni jouluruokaa ja -suklaata ei voi koskaan olla liikaa. Mikäli haluat muuttaa lahjoja terveellisempään suuntaan, voit liittää ensi jouluna suklaarasian seuraksi esimerkiksi sarjakortin uimahalliin.

Eräs pieni huomautuksen aihe minulla kuitenkin on. Voisit kenties ensi vuonna keskustella logistiikkatonttujen kanssa lahjojen toimittamisesta perille, sillä tänä vuonna havaitsimme osan meille aiotuista lahjoista joutuneen Seinäjoelle, ja osan sinne aiotuista lahjoista meille. Tällä kertaa tämä ei haittaa, koska nyt aivan sattumalta matkustimme joulupäivänä Seinäjoen suuntaan. Ajattele kuitenkin, jos lahjat olisivat päätyneet esimerkiksi Kiinaan tai Brasiliaan! Huolellisuus voisi siis olla ensi vuonna paikallaan.

Voisin vielä raportoida Harmonian lahjapajaosaston kuulumisia. Kynsikkäät sopivat isälle mainiosti, ja sain saman tien tilauksen samanlaisista veljen kihlatulle. Veli itse sai kortin, jossa oli virtuaaliset villasukat. Sukat ja kynsikkäät saapuvat joulun jälkeen jälkitoimituksena.Äiti väitti, että valkoisilla pitsisukilla ei uskalla kävellä. Menevät kuulemma vielä pilalle. Onneksi valkoisia pitsisukkia voi myös käyttää sohvalla lojuessa, siinä ne näyttävät toimivan mainiosti.Minulla ei, rakas Joulupukki, ole tähän hätään kuvia Seinäjoelle matkanneista huiveista. Sinun täytyy vain luottaa sanaani, että huivit sopivat vastaanottajille. Siitä täytyy muuten myöskin kiittää sinua, että täälläkin on hyvää jouluruokaa sekä suklaata. Lisäksi täältä näyttää löytyvän sitä lapsenhoitoapua, jota kirjeessäni toivoin, joten hyvin olet, Joulupukki hyvä, tänä vuonna onnistunut toteuttamaan lahjatoiveeni.

Taidankin siis vetäytyä kutimen sekä suklaarasian kera sohvannurkkaan. Toivottelen sinulle, Joulupukki, hyviä joulunpyhiä sekä rentouttavaa kesälomaa.

Kristel

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että toiveet toteutuivat :) Mukavía neulomishetkiä!

Siniset Silmukat kirjoitti...

Olipa mukava kirje!

Twiss And Weber kirjoitti...

I enjoy so much your photos, even if I can't read what you are writing.
Happy Holidays!