tiistai 10. toukokuuta 2005

Erikoislähetys

Elämänlanka tarjoaa tänään syntymäpäivän sekä Kirjan ja ruusun päivän kunniaksi ruusun:

14 kommenttia:

Helka kirjoitti...

Onnittelut!

Villapallo kirjoitti...

Onnittelut synttärisankarille!!

Carita kirjoitti...

Oikein aurinkoiset onnittelut!

Stricker kirjoitti...

Oikein paljon onnea! Ihanan värinen ruusu.

Minna kirjoitti...

No, tämäpäs kävi hyvin, kun syntymäpäiväsi kunniaksi huomasin blogisi! Voinkin siis toivottaa heti hyvää syntymäpäivää samoin kuin mukavia kirjoitushetkiä! :)

Hanna kirjoitti...

Onnea, ja vielä kerran onnea !! Oikein pirteän värinen ruusu :)

Kristel kirjoitti...

Kiitos kiitos. :) Ruusu tuli enolta sunnuntaina kun vietettiin sukusynttäreitä, ja on tosiaan oikein kauniin värinen (eikä kissakaan ole vielä syönyt sitä).

Anonyymi kirjoitti...

Heippa ja kiitos kukkasesta :) Olen tutustunut näihin neulerinkiläisten sivuihin ja itsekki väsään omaani. Liityn sitten rinkiin, kun saan sivut mallilleen. Olet saanut tuon "abaut me" -osaston suomenkieliseksi.. miten?? Otitko automaattisen sisällön koodista pois? Mutta kuva on kuitenkin?? Olen ymmälläni silmät ristissä koodia katsellut :) Auta sinä viisas ihminen!

Kristel kirjoitti...

Kun bloggerissa katsoo sieltä Template -sivulta, niin koodissa on tuossa profiiliin kohdalla pelkkä yksi rivi joka on lyhenne sarjasta komentoja. Itse tein niin että menin ihan view blog -tilaan, ja sieltä katsoin view page source (löytyy painamalla ikkunassa oikeaa hiiren nappia), koska sivun kautta katsoessa koodin lyhenteetkin näkyvät auki kirjoitettuina. Leikkasin sieltä talteen relevantin pätkän ja muokkasin sitä. Lopuksi poistin sen yhden automaattirivin (koodirivien !-- Begin #profile-container -- ja !-- End #profile -- välistä). Kannattaa leikata ja liimata pätkä talteen, jos sattuu feilaamaan jotain... ;)

Susanna kirjoitti...

hyvää syntymäpäivää pikkuisen myöhässä!

Katsoin että tjaa uusi blogi ja luin ihan rauhassa, nimi Kristel, mies Teemu, tytär Nea... hei mähän tunnen ton! Mulla on vähän hidas tämä tajunnan virta kun on iltapäiväsumpit juomatta ;D Onnea uudelle blogille!

Meira kirjoitti...

Niin, ja onnittelut tosiaan minultakin :)

Kim kirjoitti...

Onnitteluja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ohjeista sivun muokkaamiseen. Keksin ton homman sitten myöhemmin yöllä itsekkin, mutta kiitos paljon. Kohta sivut kuosissa ja voin "tulla ulos kaapista" :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiisot sivun muokkausohjeista. Keksin tuon homman myöhään yöllä sitten itsekkin, mutta kiitos kuitenkin. Kohta sivun kuosissa ja sitten tulen ulos kaapista :)