sunnuntai 8. toukokuuta 2005

Elämänlangan punainen lanka

Yritin aiemmin pitää nettipäiväkirjaa, mutta äitiydyttyäni sen kirjoittaminen on jäänyt. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin siirtyä toisenlaiseen hieman tarkemmin määriteltyyn formaattiin. Elämänlangan on tarkoitus päivittyä joko kerran tai kahdesti viikossa pienillä esseillä tai pakinoilla neulojan elämästä. Alustavan suunnitelman mukaan päivityksiä tulee maanantaisin, tai maanantaisin ja torstaisin mikäli innostus riittää kahdesti viikossa julkaisemiseen ja hupaisia (tai surkuhupaisia) tarinoita löytyy. Ensimmäisten viikkojen ajan blogi hakee varmasti vielä muotoaan, koittakaa kestää.

Elämänlankaa kehrää siis vähän alle kolmekymppinen neuloja ja teologi. Tätä kirjoittaessani elämä on keskittynyt lähinnä kotiin ja alle vuoden vanhan lapsen hoitamiseen, mutta toivottavasti luvassa on jatkossa myös tutkimustyötä yliopistolla ja ehkä jossain kaukaisessa tulevaisuudessa väitöskirjan valmistuminen.

Allaoleva nerokkaan tiivis tapa esitellä tärkeät henkilöt on varastettu Kristiinalta. Kiitos ja anteeksi.

Näyttämö:
  • Harmonia, kerrostaloasunto Espoossa
Avainhenkilöitä:
  • Kristel, blogin kirjoittaja, intohimoinen neuloja
  • Teemu, edellisen aviomies
  • Nea, edellisten tytär

  • Mikko, kanssa-asuja
  • Mirva, kanssa-asuja, edellisen vaimo
  • Ronja, edellisten tytär

  • Vinga, virallinen blogikissa

8 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Hienoa, tervetuloa bloggaamaan! Pääset ehdottomasti heti suosikkeihin :-).

Kristel kirjoitti...

Katsotaan kuinka minun käy. ;) Aloittaminen on aina hauskaa, mutta en tiedä miten pitkään sitten jaksan jatkaa. :D Tällainen vähän tarkemmin määritelty formaatti ehkä auttaa, ja määrätyillä postauspäivillä saa vähän kurinalaisuutta kirjoittamiseen. :)

nanna kirjoitti...

Hih, kivaa, että sinäkin sitten sorruit bloggaamaan! Sinulla on kyllä sana hallussa. Mutta jotenkin minulta oli tähän asti jäänyt pimentoon, että sinullakin/ Harmoniassa on kissa?! Terveisiä Vingalle toiselta HESY-rotuiselta otukselta!

Kristel kirjoitti...

Juu, minulla on HESYkissa. Oli kaksi, mutta Villemo kuoli tuotta pari vuotta takaperin. Yhdessä välissä oli myös kissanpentu, mutta se muutti kaverille kun Vinga ei sopeutunut uuteen seuralaiseen.

Kristiina S. kirjoitti...

Tervetuloa mukaan. Saat anteeksi "varastamisen"! Höh, sehän on vaan kiva, että idea kelpaa muillekin. Tehdessäni esittelyn, ajattelin että lukija helpommin tietäisi kenestä kirjoitetaan.

Kristiina S. kirjoitti...

Tervetuloa mukaan. Saat anteeksi "varastamisen"! Höh, sehän on vaan kiva, että idea kelpaa muillekin. Tehdessäni esittelyn, ajattelin että lukija helpommin tietäisi kenestä kirjoitetaan.

Kristel kirjoitti...

Kristiina, kiva! ;D Minusta tuo oli niin mainio tapa esitellä keskeiset henkilöt. :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienosti esitelty!