maanantai 30. lokakuuta 2017

Lomaterveisiä

Kuten toissaviikolla mainitsin, Elämänlankaa oli viime viikolla lomalla. Tällä kertaa harvinaisen konkreettisesti, sillä vaikka harvoin tulee matkustettua mihinkään Tukholmaa tai Tallinnaa kauemmas, niin nyt tempaisimme Teemun kanssa ja kävimme syyskuisen 15-vuotishääpäivän kunniaksi Barcelonassa.

Katalonian nimikkojuoma on cava, joten ennakkoa piti tietysti ottaa jo Helsinki-Vantaan lentokentällä lähtöä odotellessa. Mukana kuvassa myös matkaneule, joka tässä vaiheessa on vielä sievästi kerällä.

Barcelonassa paistoi aurinko ja lauantaina oli suomalaisittain lähes hellelukemat. Neule kävi ihastelemassa Välimerta, tosin turvallisesti rannalle johtavilta portailta käsin.

Koska emme olleet koskaan aiemmin käyneet Barcelonassa, vietimme aikaa lähinnä syöden hyvin ja katsellen nähtävyyksiä ulkoa päin. Totesimme, että viikonloppu ei ole niin pitkä, että siitä kannattaisi käyttää tuntikausia jonottamiseen. Neule tutustui siis monenlaisiin paikkoihin esimerkiksi puistonpenkeiltä käsin katsellen. Alla olevassa kuvassa näytillä Sagrada Familia, ihan tuolla jossain noiden puiden takana.

Koska joku kuitenkin kysyy, niin vakuutamme, että meillä ei ole mitään tekemistä Katalonian itsenäistymisen kanssa. Noudatimme ulkoministeriön matkailuohjeita ja vältimme väkijoukkoja emmekä osallistuneet mielenosoituksiin - joskin ehdotin, että Katalonian voisi kyllä vaikka liittää Suomeen, koska ainakin Barcelona vaikutti erinomaisen mukavalta kaupungilta.

Nyt Elämänlangalla on varovasti palailtu arkeen ja Suomen syksyiseen synkkyyteen. Katsotaan, olisiko ensi viikolla näyttää jotain vähän värikkäämpiä neuletöitä sen vastapainoksi!

4 kommenttia:

Đồ gia dụng kirjoitti...

Thank you for sharing information, if you are interested in health care products. Please refer to the information belo


Chăn đệm điện

Chăn điện đức

Đệm sưởi Hàn Quốc

Chăn sưởi Hàn Quốc

Lều xông hơi loại nào tốt

MysteryKnitter kirjoitti...

Saa nähdä mitä kaunista sinulla nyt on puikoilla.

Huy Phan kirjoitti...

Bài viết rất hay: Công ty van công nghiệp chuyên cung cấp

van cong nghiep

van công nghiệp đài loan

van điện từ

van công nghiệp

Hoang Phan kirjoitti...

Bài viết rất hay: Chúng tôi có các cơ sở in ấn tại các điểm sau:

Công ty in tại Hải Phòng

Nhận gia công sau in ấn

công ty in tại Quảng Ninh

In hộp giấy

Công ty in offset tại Nghệ An