maanantai 17. heinäkuuta 2017

Sukkia

Elämänlangalla ollaan viime aikoina vietetty sukkaisaa aikaa, sillä sukat kulkevat kivasti mukana kaikissa kesän riennoissa. Puseroneule on kesken, enkä myöskään vielä ole ehtinyt tarttua ystävälle luvattuun Rikke -myssyyn, vaikka langatkin hengailisivat tuossa lankapussissa valmiina.

Tänään suoritin taas bloggaajaperheen perinteisen ohjelmanumeron "äiti vääntäytyy sohvalle selälleen outoon asentoon ja yrittää näyttää siltä, että jalat on rennosti samalla kun kuvaa niitä".

Tässä siis jälleen kerran Muhkean pohkeen polvisukat Wollmeise Twinistä, väri Gazpacho. Tummanvihreät raidat hukkuvat kuvassa punaisen ja oranssin lomaan.

Uusina sukkina on työn alla lapsen pitkät sukat, myöskin Wollmeisen Twinistä. Tässä värinä Aurora.

Sukka kävi sunnuntaina katsomassa amerikkalaista jalkapalloa, kun Helsinki Wolverinesin naisten edustusjoukkue kohtasi Seinäjoki Crocodilesin naisten Vaahteraliigan ottelussa. En ole varmaan useampaan vuoteen ehtinyt vain istua neulomassa sukkaa ja juomassa kahvia ottelussa, kun on aina ollut jotain vapaaehtoistehtävää. Tämä oli vaihtelun vuoksi oikein mukavaa, voisi kokeilla uudestaankin!

Kesäloma jatkuu edelleen, joten katsotaan mihin leppoisat päivät kuljettavat!

Ei kommentteja: