maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kotimaanmatkailua

Elämänlangalla on harrastettu viime viikolla kotimaanmatkailua, kun kiertävä sirkus matkusti taas Seinäjoelle sukulaisiin. Instagram-tililtäni löytyy joitakin leppoisia matkakuvia aihetunnisteella #pohjanmaanvuoret. Oma lempparikuvani matkalta ei ole neulekuva, vaan esittää tuulivoimalaa.

Neulottua tuli kuitenkin reippaasti, kun lapsen ylipolvensukka eteni mennen tullen.

Sukka matkusti junassa, mutta vietti myös paljon aikaa anoppilan mukavalla terassilla. Sää oli aika viileä, mutta lasitetulla terassilla lämpötila nousi nopeasti heti kun aurinko vähänkään pilkisti.

Ensimmäinen sukka valmistui lopulta eilen, kun olin jo palannut takaisin pääkaupunkiseudulle ja kävin Alppipuiston kesä -tapahtumasarjan Puistokarkeloissa kuuntelemassa kansanmusiikkia. Pari on jo puikoilla, ja toivottavasti jaksaa neuloutua reipaasti, sillä vastaanottajan syntymäpäivä lähestyy.

Kesälomaa on jäljellä vielä tämä viikko, joka huipentuu viikonloppuna Ropeconiin. Siellä on perinteisesti ollut paljon hyvää puheohjelmaa, jota kuunnellessa on mukava neuloa sukkaa! Ja ensi viikolla sitten taas paluu toimistolle ja työn touhuun.

Näissä tunnelmissa siis Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla ehkä sitten totuttuun tapaan pelitapahtumaraporttia.

 

Ei kommentteja: