maanantai 10. huhtikuuta 2017

Tuloksia

Elämänlangalla on ollut hyvin intensiivistä menoa sitten viime viikon kehityskeskustelun. Kaiken touhuamisen lomassa on sentään ollut aikaa neuloa silloin puheena ollut myssy valmiiksi.

Tämä myssy matkaa lämmittämään yhden ystävättären korvia tuulisissa kevätsäissä.

Lauantaina vietettiin Ulla goes Lankamaailma -tapaamista Lankamaailman liikkeissä eri puolilla maata. Itse olin emännöimässä Helsingin tapaamista, ja puikoille piti tietysti saada tapahtuman kunniaksi jotain Ullassa julkaistua Lankamaailman langoista. Päädyin Verso-sukkiin, lankana Ferner Wollen Mally Socks -sukkalanka, jota tuli kerä testattavaksi edellisellä Lankamaailman vierailulla. Niin, ja on ehkä mahdollista, että Lankamaailmasta tarttui vähän muitakin tuomisia mukaan kotiin, mutta ettehän kerro kenellekään?


Samaiset Ulla goes Lankamaailma -tapaamista varten aloittamani sukat kävivät tänään ajelemassa kanssani Tampereelle, jossa kävin kokoustamassa työn puolesta. Ensimmäinen sukka valmistui ja toinenkin pääsi jo puikoille.

Olen oikein vaikuttunut tuosta Mally Socks -langasta. Se on todella pehmeää ja miellyttävää neulottavaa ja lisäksi raidoitus on hauska. Minulla on kuvan sukassa 56 silmukkaa, eli hyvin tasapainoisen levyistä raitaa tulee tällä määrällä.

Vielä sunnuntaina koostettiin uutta Ullaa, joka ilmestyi illalla sopivasti niin, että sen jälkeen saattoi ryhtyä jännittämään kuntavaalien tulosta. Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut; Ullassa on minun käsialaani paitsi yllä linkkaamani Ulla goes Lankamaailma -artikkeli myös Sarka-huivi, joka vilahti blogissa muutama viikko sitten, ja näiden lisäksi oma ehdokkaani valittiin Espoon kunnanvaltuustoon. Tästä on hyvä jatkaa kevättä!

Näissä vauhdikkaissa tunnelmissa siis tällä viikolla. Ensi viikonloppuna on pääsiäinen, jolloin toivottavasti ehtii myös vähän ottaa rauhallisesti.

Ei kommentteja: