maanantai 17. huhtikuuta 2017

Pääsiäistouhuja

Elämänlangalla on vietetty oikein rentouttavaa pitkää pääsiäisviikonloppua, jonka kantavina teemoina ovat olleet syöminen ja nukkuminen. Tätäkin kirjoittaessani olen juuri herännyt päiväunilta ja olen reilun tunnin päästä matkalla seuraaville sukulaispäivällisille.

Välissä olen ehtinyt vähän neuloakin, sillä Verso-sukkani valmistuivat aamupäivällä, ja niistä tuli oikein ihanat!

Tässä on pitkästä aikaa jonkun muun ohje, eli TiiQ:n Verso-sukat Ullasta 3/2009. Lankana Lankamaailmasta löytynyt uusi tuttavuus, Ferner Wollen Mally Socks. Mally on ihan uusi tuttavuus, ihanan pehmeä ja tosi kauniisti raidoittuva sukkalanka. Näistä tuli tällaiset hienostelu- ja lämmittelysukat kotikäyttöön, sillä arkikäyttösukkani ovat ohuempia - niitä pitkiä villasukkia, joita täällä blogissakin säännöllisesti nähdään. Itse asiassa olin jo toiveikas, että kohta voisin heittää taas sukille kokonaan hyvästit syksyyn saakka, mutta kylmät kelit kuulemma jatkuvat optimististen ennusteiden mukaan tämän viikon loppuun ja joidenkin mukaan jopa vappuun saakka.

Neulebloggausvarustukseen tuli pääsiäisviikonloppuna vähän uudistuksia, sillä vanha kännykkäni päätti tehdä surmansyöksyn kulma edellä ja lasi alaspäin suoraan parkkipaikan päällysteeseen.

Kuten kuvasta näkyy, noin kolmannes lasista meni säröille - ja kuvasta ei näy ruudun toisessa reunassa ennestään ollutta halkeamaa, joka jo ennestään haittasi käyttöä vähän. Sirpaleita irtosi sen verran, että istuin eilisen illan peukalossani Hello Kitty -laastari, kun puhelin vaati myös veriuhrin.

Kuvassa vasemmalla puolella sitten uusi kännykkäni, joka on malliltaan Huawei Honor 7. Sille hankinkin sitten saman tien myös pinkin kirjamallisen suojakotelon. Huaweilla on siis otettu myös tuo merkinnässä yllä oleva Verso-sukkien kuva, eli tuli saman tien testattua että myös tämä puhelin toimii siihen, että makaa omituisessa asennossa sohvalla jalat sukkaposeerauksessa ja kuvaa omia jalkojaan.

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Katsotaan, millaisia neuleita ensi viikko tuo tullessaan!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

I had a Nokia phone, but then it started to play nasty, so I changed to Huawei. Huawei has been one nice phone. I have pink covers too.