maanantai 20. maaliskuuta 2017

Sukkia ja päähineitä

Elämänlangalla on neulottu viime päivinä pieniä neuleita. Joelin myssy, jota vilautin viime viikolla valmistui, ja siitä tuli kiva.

Lämpötilatkin alkavat olla sopivasti sen verran keväiset, että ohuesta sukkalangasta neulottua myssyä on kivempi käyttää kuin paksusta villalangasta tehtyä.

Joelin myssystä jäi tietysti lankaa tähteeksi. Vyyhdistä oli jäljellä alle puolet, joten lähdin seuraavaksi tekemään pienempää päähinettä.

Tässä malliksi suostui Nea, vaikka pitsimyssy on oikeasti hänelle vähän pieni. Asettelimme hatun hauskasti vinoon ja sitten Nea poseerasi niin, että ei näy että toinen korva on kokonaan paljaana. Myssyn varsinainen tuleva omistaja on vasta viiden vanha, joten hänen pitäisi kyllä saada tällä molemmat korvat suojattua.

Myssyjen jälkeen olen neulonut klassista kaurapuuronväristä seiskaveikkasukkaa:

Tämä yksilö on itse asiassa jo ehtinyt valmiiksi ja parin toinen sukka on puikoilla. Nämä lämmittävät pian Teemun varpaita, itselleni Nallenkin paksuinen sukka on tyypillisesti liian paksu. Minulla on toki tekeillä myös seuraavat Wollmeise-polvisukat itselleni, mutta kevät koittaa joten parin kuukauden päästä varmaan taas luovun sukista kokonaan.

Näissä tunnelmissa siis Elämänlangalla tällä viikolla. Katsotaan, mitä ensi viikko tuo tullessaan!Ei kommentteja: