maanantai 25. heinäkuuta 2016

Maalla on mukavaa

Elämänlangalla ollaan hurjasteltu lomatunnelmissa ja matkusteltu läntisessä Savossa, jossa Nyberg-Hirsimäki-Hurmeen kiertävän sirkuksen Hurme-osastolla on sukujuurensa. Pari hellepäivää siis vietettiin Puumalan Hurissalossa vanhassa maatalossa.

Neulesuunnittelijan työt jatkuivat myös maaseudulla, sillä sukkakirjan deadlineen on enää viikko aikaa. Onneksi pihapiiriin sai mukavan työpisteen syreenipensaan varjoon. Uusia neuleita ei nyt ole esitellä, sillä viime päivinä on valmistunut enemmän tekstiä kuin neulepintaa - vaan kunhan käsikirjoitus poistuu käsistä neulon jotain ihan vain itselleni!

Kesän suuriin juhlallisuuksiin kuuluu tietenkin Nean syntymäpäivää. Neiti täytti tänä vuonna kokonaiset 12 vuotta, joten teini-ikä lähestyy. Virallista juhlapäivää vietetään tänään. Päivänsankari säkenöi syntymäpäiväkahveilla Ranskasta tuliaisena saadussa kukkamekossa. Lahjapaketista paljastui Myrskyluodon Maija -sarja, joka viime kesänä teki Neaan suuren vaikutuksen. Äidin tyttö - jossain samoissa ikäluokissa olen varmaan itse ollut kun ensimmäisen kerran sarjan näin televisiosta.

Näissä tunnelmissa tällä viikolla. Nyt sukellan takaisin käsikirjoituksen viimeistelyn pariin. Ensi viikolla sitten lisää Elämänlankaa!

Ei kommentteja: