maanantai 23. toukokuuta 2016

Kesää kohti

Elämänlangalla nautiskellaan toukokuun ihanan loppukeväisistä ja alkukesäisistä keleistä. Viihdyn itse kaikkein parhaiten kun on valoisaa ja vähän alle 20 astetta lämmintä, joten tämä on ihan kertakaikkiaan paras aika vuodesta.
Kuluneen viikon aikana olen suuresti ihaillut omenapuiden kukintaa. Facebook-kontakteissani joku (joka ehkä oli Ilu) pohti, että miksei meillä vietetä japanilaisen Hanamin asemesta ihan kotimaisia omenankukkajuhlia. Olen viime päivinä pohtinut ihan samaa, koska puitteethan olisivat aivan mahtavat. Kuvan omenapuu on ihan kotikulmillani, lähikadun varressa.
Kevääseen kuuluu minulla se, että lakkaan kokonaan käyttämästä sukkia. Luovuin ostosukista jo monta vuotta sitten, ja käytän oikeastaan pelkästään itse neulottuja ohuita polvisukkia. Jos tuntuu siltä, että neuleeni ovat joskus tylsän yksipuolisia, niin syynä on se, että sukat kuluvat käytössä ja uuden parin neulomisessa menee näillä hyvinmuodostuneilla pohkeilla ja isoilla jaloilla ikä ja terveys. Wollmeisen Orient -väriset sukat ovat olleet puikoilla pitkään, mutta edistyvät hitaasti koska niitä neulotaan lähinnä bussissa ja muuten kun kaipaan ihan täysin aivotonta tekemistä. Vaikka mitkään sukat pääsevät toivottavasti käyttöön vasta joskus syyskuussa, niin koitan nyt edistää näitä kesän mittaan valmiiksi asti. Ajatelkaa, miten ihanilta nuo kirkkaat värit näyttävät marraskuussa!

Näissä tunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla on vielä hippunen toukokuuta jäljellä, ja sitten ollaankin jo täydessä kesässä!

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hei. Luen blogit feedlyllä. Siellä näkyvät tällä hetkellä postauksissasi vain linkit instagramiin. Aiemmalla tavalla blokatessasi näkyivät myös kuvat. On liian haasteellista (lue aikaavievää) käydä klikkaamassa jokainen kuva erikseen auki. Olisiko asialle tehävissä jotain?
Terv. Päivi

Kristel kirjoitti...

Hei! Kiitos kun kerroit tästä - täytyy varmaan siirtyä takaisin vanhaan tapaan ladata kuvat Bloggeriin.

MysteryKnitter kirjoitti...

I do not see the pictures. I am :( about it. I saw them in the past.