maanantai 7. maaliskuuta 2016

Gladiaattoreita ja muuta mukavaa

Elämänlangalla on vietetty taas aktiiviviikonloppua. Perjantaina olin koko aamupäivän Ball Sports -messuilla edustamassa Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton ständillä GS Demonsin pelipaidassa. Ei, minua ei nähdä pelikentillä myöskään ensi kesänä vaan pysyn visusti katsomon puolella, mutta liveselostan taas ottelut Facebookissa ja kirjoitan kotiotteluista otteluraportit. Nyt muuten jos lukijoissa tai lähiseudulla on pääkaupunkiseudulla vaikuttavaa nuorisoa, Demons järjestää jenkkifudiksen kokeilupäivän 15-19 -vuotiaille tytöille tasan viikon päästä maanantaina 14.3., eli jos kiinnostaa niin käykää vilkaisemassa lisätiedot vaikka täältä: https://www.facebook.com/events/1671815889702325/. (Myös 19 vuotta täyttäneet naiset ovat tervetulleita mukaan kokeilemaan, edustusjoukkueessakin on tilaa!)

Lauantaina kuvattiin jälleen otoksia tulevaan sukkakirjaan. Eeva kävi auttamassa meitä ja sai lyijynharmaasta säästä huolimatta otettua oikein iloisen värisiä kuvia. Harmillisesti en itse muistanut laukussani olevaa kameraa enkä saanut napattua making of -kuvia, sillä Tuomiokirkon portailla tasapainottelu oli sivusta katsottuna ihan hupaisan näköistä - varsinkin kun samaan kuvaan yritettiin saada luontevan näköisest kolmet jalat hyvin lähelle toisiaan.


Saatte siis kuvan vain keskeneräisestä kirjaan tulossa olevasta sukasta. Ja ehkä ihan vähän taustalla lämmittelevistä vähäpukeisista gladiaattoreista. Kävimme siis sunnuntaina WeeGeellä katsomassa gladiaattoriryhmä Servi Moriturin taistelunäytöstä. Hauskasti KAMUn Gladiaattorit: Kuolema ja voitto Colosseumilla -näyttelyyn oli myös ruotsinkielinen yleisöopastus, jolle ehdin mukaan. Gladiaattorinäyttelyn voi nähdä Espoossa vielä pari viikkoa, sitten se ilmeisesti palaa jälleen Italiaan. Kun tuossa ylempänä huutelin nuoria seuraajia, niin 18 vuotta täyttäneille voin vihjaista, että komeita gladiaattoreita pääsee ihailemaan vielä tänä perjantaina aikuisille suunnatussa Amor & Violentia -yleisöopastuksessa. Suureksi harmikseni en itse pääse paikalle, koska minä ja sukka suuntaamme kellumaan laineille Solmukohta-liveroolipelitapahtumassa.

Näissä aktiivitunnelmissa Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla ennustan tapahtumaväsymystä Solmukohdan jäljiltä!

3 kommenttia:

obi duatilu kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
MysteryKnitter kirjoitti...

Nice sock!

robi gaspar kirjoitti...

Pretty good post I just stumbled upon your website and wanted to say that I have incredibly enjoyed reading your blog posts Any way I am going to be subscribing for the feed and I hope to visit your article once again soon.
propolis plus capsule