maanantai 17. kesäkuuta 2013

Ulla!

Elämänlangalla on vietetty kulunut viikko mallitilkkumanian kourissa. Tilkkuja on syntynyt yhteen jos toiseenkin kirjaneuleeseen, ja tällä hetkellä on suorastaan optimistinen olo. Jossain vaiheessa kenties yhteiskuva kaikista tilkkusista, mutta nyt muissa aiheissa:

Uusin Ulla ilmestyi eilen! Minulta on Ullassa yksi oma ohje, jo aiemmin esitelty Aaltoillen -huivi. Lehdessä on kuitenkin muutakin ihan ite tein -materiaalia: lainasin Neaa malliksi Eevalle Åker -slipariin. Vaikka olin itse mukana stailaamassa lasta kuviin ja kuvaamassa, yllätyin silti kun näin ohjekuvat. Hyvänen aika, kuka tuo iso tyttö on ja mihin minun vauvani katosi?

Muutenkin Ulla kyllä kovasti jälleen kerran ilahdutti. Oma suosikkini on Ristiaallokko -keeppi. Menee ehdottomasti listalle niitä asioita joita neuloisin, jos koskaan maailmassa olisi aikaa neuloa muuten kuin omista ohjeista. Tai jos ehtisi neuloa itselleen.

Elämänlangalla jatketaan seuraavaksi neuleohjeiden sarjoittamista. Villi veikkaukseni on, että myös ensi viikolla jatketaan kirjatunnelmissa.

Edit: Lisäyksenä vielä Eevan ottama kuva Neasta.
 

Ei kommentteja: