maanantai 24. kesäkuuta 2013

Neuleyhteistyötä

Elämänlangalla kasvatetaan kovaa kyytiä uutta neulojasukupolvea. Nea on jaksanut tarttua puikkoihin monenlaisissa projekteissa, ja äiti auttaa toki parhaansa mukaan.


Lapsi on myös löytänyt Ravelryn neulemaailman ja osaa oikein reippaasti etsiä projekteja ja neuleohjeita. Englannin kielestä luonnistuvat toistaiseksi vain hajanaiset sanat, mutta se ei menoa haittaa. Kuvien lataamisessa ja projektien lisäämisessä pitää vielä toistaiseksi auttaa, mutta selailu sekä sydänten antaminen erilaisille söpöille töille sujuu jo mainiosti. Kuvassa yllä on Grandma's Favorite Heart Shaped Dishcloth.


Viime kuukausina meillä on ollut suuressa suosiossa Super Mario, kun lainasimme entisiltä Harmonia-kämppiksiltä Super Paper Mario - pelin Wiille. Ravelrystä löytyy myös tähän teemaan sopivia neuleita, viimeisimpänä Super Mario Mushroom Knitted Toy -lelu. Näitä olemme neuloneet yhteistyönä: Nea on opetellut neulomaan suljettua neuletta sukkapuikoilla varren suorassa osassa ja lakin alussa, ja minä olen neulonut pilkulliset osat. Tällä hetkellä tekeillä on vielä yksi oranssi sieni. Sen jälkeen uhkasin, että neiti saa neuloa yksivärisiä lakkeja ja opetella itse tekemään kavennukset.

Tällaisissa äidillisen ylpeissä neuletunnelmissa siis Elämänlangalla tällä viikolla. Ensi viikolla uutta neuleasiaa!

3 kommenttia:

Puputsi kirjoitti...

Vau, teillähän on varsin edistynyt pikkuneuloja!

amuk kirjoitti...

Ihanaa kun saat seuraavankin sukupolven innostettua käsitöihin. Hienoja töitä tytär jo tekee. Näin teidät eilen uutisissa uimarantatunnelmissa. Sinulla neulomus käsissä, kuinkas muuten. Hienoa !

MysteryKnitter kirjoitti...

Hyvä Nea, hyvä! Anna mennä vaan!