maanantai 27. toukokuuta 2013

Kirjakuulumisia

Elämänlangalla on vietetty viime aikoina iso osa neuleajasta kirjallisissa töissä: Puserot puikoille -kirjan neuleita pitäisi päästä kuvaamaan elokuussa, joten tässä vaiheessa vuotta alkaa olla jo vähän paineita saada kaikki valmiiksi.

Langankuluttaja nappasi joku viikko takaperin kuvan nyt valmiina olevista töistä, nyt alkaa olla kyllä loppusuoralla jo jotain muutakin. Minä en pääse neulomaan kuin mallitilkkuja ja niitäkin hitaasti, mutta toisaalta sitten nämä kirjalliset työt jäävät enimmäkseen minun kontolleni.Tällä hetkellä mallitilkkupajalla on tekeillä Wollmeisea. Pääasiassa kirjan langat tulevat tälläkin kertaa Garnstudiolta ja BCGarnilta, mutta Wollmeisen värit ovat niin ihania, että otimme muutaman sponsorivyhdin ilolla vastan.

Kuten kuvasta voi aavistella, olemme aloittaneet projektin talvisemmilla ja paksummilla langoilla. Johanna on niin nopea neuloja, että isokin pusero syntyy parissa päivässä. Kesää kohden tuloillaan on ohiempiakin ohjeita, joten neulojaparka ei toivottavasti ole hautautuneena paksun villaneuleen alle sitten, kun helteet iskevät.

Vaikka välillä tuntuu siltä, että en millään ehdi kirjoittaa ohjeita tarpeeksi nopeasti, on tässä vaiheessa kuitenkin ihan turvallisesti sellainen olo, että kyllä tästä vielä kirja tulee. Katsotaan kahden kuukauden kuluttua uudelleen, olenko vielä samaa mieltä...

Näissä tunnelmissa siis Elämänlangalla tällä viikolla. Kirjaprojekti toivottavasti toimii osin myös selityksenä sille, ettei uusia neuleita lähiaikoina välttämättä kovin paljon esitellä.

Katsotaan, missä Elämänlanka on menossa ensi viikolla!

Ei kommentteja: