maanantai 22. huhtikuuta 2013

Sukkaisaa eloa

Elämänlangalla ollaan aima ja edelleen sukkaputkessa. Viimeksi valmistuivat Nealle sukat samasta Wollmeisen sateenkaarivyyhdistä kuin Joelille pari viikkoa sitten.

Talven jäljiltä on suorastaan ilahduttavaa, että parvekkeella on nyt välillä liikaakin valoa kuvaamiseen. Alkuillan aurinko paistoi sunnuntaina parvekkeelle niin kirkkaasti, että joku kohta sukista ylivalottui aina. Kuten kuvasta näkee, neidin sukat ovat vielä himpun isot, mutta tämä on lasten kohdalla onneksi itsekseen korjautuva ongelma. Tässä havaitsin muuten myös, että lasten jalat ovat kasvaneet reilusti: kun neuloin sukat sekä Nealle että Joelille, jäi vyyhdistä vain pikkuinen keränpoikanen jäljelle.


Nea sai loppujen lopuksi ihan perussukat, kun Joelin sukissa oli nostetuin silmukoin tehty kuvio. Aloitin näitä ensin vinokuvioisella pintaneuleella, mutta ensimmäisen yrityksen jouduin purkamaan liian pienenä ja toisella kierroksella en sitten jaksanut enää panostaa koristeisiin, kun Nea jatkuvasti kävi kyselemässä, että ovatko ne sukat jo kohta valmiit. Selvästi olivat mieluiset kuitenkin, sillä neiti kaikki-neuleet-kutittavat oli näemmä laittanut sateenkaarisukat paljaisiin jalkoihinsa kouluun tänään.


Viime viikolla vihjailin, että tulossa saattaisi olla myös uusia ohjeita. Tässä pieni ennakkovilkaisu. Ohje on niitä, jotka ovat olleet valmiina jo pitkään, mutta en ole saanut kuvattua. Nämä sukat tulevat suomeksi tarjolle Ullan jäsensivuille mahdollisesti ensi viikolla, englanniksi Ravelryyn myyntiin.

Sukkaisissa tunnelmissa siis tällä viikolla Elämänlangalla. Ensi viikolla kohti uusia seikkailuja!

Ei kommentteja: