maanantai 24. joulukuuta 2012

Rauhaisaa joulua!

Elämänlangalla aletaan jo rauhoittua joulun viettoon. Eilen illalla syötiin jo erilaisia joulukalaisia asioita ja lahjoja on hankittu ja paketoitu.

Onnistuin tänäkin vuonna välttämään joululahjaneulestressin enkä ollut aikonut neuloa mitään kenellekään. Yksi neule kuitenkin meni lahjaksi:


Ystäväni Yoe on jo liki vuosikymmen sitten muuttanut tiedeuran perässä ulkomaille. Nyt hän oli tulossa Suomeen jouluksi ensimmäisen kerran sitten suurin piirtein vuoden 2004, joten talvivaatevarasto ei ollut aivan ajan tasalla. Pikainen versio Ma Chérie -baskerista vähän pienempänä ja myssymäisenä syntyi parissa päivässä, jotta ulkosuomalaisen korvat eivät paleltuisi pakkasissa.

Seuraavaksi suuntana on kahvipöytä, jossa tarjolla on kuulemma suklaakakkua ja joulutorttuja. Sitten jälkikasvun kanssa jännittämään, mihin tontut tänä vuonna piilottavat lahjat. Ja sen jälkeen kenties takkatulen loimuun neulomaan villasukkaa.

Hyvää joulua kaikille! Elämänlankaa seuraavan kerran vielä vuoden 2012 viimeisenä päivänä!

2 kommenttia:

Sohvaneulomo kirjoitti...

Oikein rauhallista ja mukavaa joulunaikaa sinulle! Kiitos mukavasta blogista, täällä on aina mukava vierailla. Paljon hyviä neuleita uudelle vuodelle!

Paula kirjoitti...

Hyvää joulua!