maanantai 17. syyskuuta 2012

Sormia

Tämän syksyn neuleiden jälkeen tekisi mieli sanoa, että en koskaan enää neulo sormikkaita. Kolmannet lasten sormikkaat putkeen valmistuivat viikolla, ja nyt pienet sormet ja massiiviset määrät langanpäitä alkavat riittää.

Muuta neulottavaa on kyllä tuloillaan. Pipo on pääasia ilmestyy toivottavasti kauppoihin lähiaikoina. Vaikka kuvittelisi, ettei enää tekisi mieli neuloa päähineitäkään, niin näin syksystä hatuttaa. Sain muutama kuukausi sitten tuliaisiksi BC Garnin Sarah Tweediä, ja nyt sormia kutkuttelee taas jonkinlainen myssy tai baskeri. Suorastaan saattaisi huvittaa kirjoittaa ihan neuleohje, mutta välillä kyllä tuntuu siltä, että toistan itseäni pahasti noiden päähineiden suhteen. Harmillisesti nyt vain on sellainen tilanne, että baskerit ovat kivoja ja sopivat minulle, kun taas tiukemmat myssyt eivät. 

Neuleohjeiden kirjoittamista on kyllä luvassa tulevaisuudessakin. Tiedän, että sanoin uusimman kirjaprojektin kohdalla, että en koskaan enää tee neulekirjoja. Tämä ei kuitenkaan estänyt käymästä keskusteluja kustantamojen kanssa, ja lopputuloksena minä ja Langankuluttaja palaamme takaisin BTJ:n helmoihin tekemään jatkoa puikoille -sarjaan. Tästä jatkossa lisää.

Tällä erää jätän kuitenkin niin sanotusti hullut jännitykseen siitä, mitä on tuloillaan. Arvauksia saa toki esittää seuraavasta teemasta! Näihin tunnelmiin Elämänlangalla jäädään tällä viikolla. Ensi viikolla sitten uutta Elämänlankaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Urheaa, itse en saisi sormikkaiden lankoja ikina pääteltyä. :) Voisiko seuraava aihe olla kenties kirjoneuleet puikoille?

Päivikki kirjoitti...

Sormikkaissa rasittavinta on 10 sormen neulominen.

Odotan kovasti sitä päähinekirjaa. Kivaa, että saamme odottaa muitakin neulekirjoja!

MysteryKnitter kirjoitti...

Ei apua, nyt meni jännäksi! Mun on pakko lukee eteenpäin. Ja jos sä ihmettelet näiden kommenttien "epätäsmällisyyttä", syy on se, että mä luen aikajärjestyksessä vanhimmasta aloittaen.