maanantai 6. helmikuuta 2012

Super Bowl -sukat

Elämänlangalla jatketaan nyt pienten neuleiden linjalla; viime yönä Super Bowlia katsellessa valmistuivat sileät perussukat Lana Grossan Meilenweit Seta/Cashmere -sukkalangasta. Lanka on ihanan tuntuista ja ihmettelen, miksi se on piilotellut varaston kulmassa viidettä vuotta muuttumatta miksikään käyttökelpoiseksi!

Amerikkalaisen jalkapallon lisäksi sukat ovat viime viikonloppuna olleet opiskelemassa ensiapua. Työpaikallani järjestettiin EA1-kurssi jolle osallistuin, ja olen nyt ensiapukortin onnellinen omimstaja. Kurssi oli erittäin mielenkiintoinen ja yleissivistävä, suosittelen kyllä jokaiselle.



Täytyy kyllä sanoa, että sunnuntaina olisi voinut käydä mielessä mennä lakkoon, mikäli olisin tullut katsoneeksi lämpömittaria ennen kun aamukahdeksalta lähdin kävelemään kohti työpaikkaa. Muut kurssilaiset nimittäin saapuessaan raportoivat lämpötiloja -30 asteen molemmin puolin. Lisäpari villasukkia on siis todella tervetullut!

Seuraavaksi kohta uusia projekteja vähän pienemmissä pakkasasteissa! Ensin tosin päiväunet, totesin nimittäin taas että vanha ei enää oikein jaksa valvoa 22 tuntia putkeen. Ensi viikolla sitten Elämänlankaa toivottavasti vähemmän väsyneissä tunnelmissa!

Ei kommentteja: