maanantai 30. tammikuuta 2012

Designeerausta

Elämänlangan alkuvuosi on ollut suorastaan vauhdikas neulomisen suhteen. Viime viikolla sain viimein pitkästä aikaan uuden ohjeenkin julki, tällä kertaa Ravelryyn myyntiin: Midwinter Leaves -rannekkeet/kämmekkäät.Näiden ajatus syntyi aivan sattumalta, kun muutama viikko sitten kävin Itäkeskuksen Tikatassa ja ostoskoriini hyökkäsi kaksi kerää tummanvihreätweediä Rowan Purelife Renew -lankaa. Työskentelen aika vähän paksuilla langoilla, mutta tämä puhui minulle välittömästi.


En ollut varma, kuinka paljon käyttöä minulla olisi pelkille koristerannekkeille, mutta sitten pään päällä syttyi lamppu. Niinpä koristeellisten röyhelöiden alle piiloutuukin pieni lisädetalji: poimin silmukoita työn sisäpuolelta ja neuloin rannekkeiden alle pikkuiset kämmekkäät ohuesta sukkalangasta.Tällaisenaan olen rannekkeisiin hirveän tyytyväinen! Markkinointinäkökulmasta olisi tietysti kannattanut valita vaaleampi lanka, josta pitsineule olisi näkynyt paremmin valokuvissa, mutta koska tein nyt projektin vain omaksi ilokseni ei värillä ehkä ole niin väliä. Kenties saan joku päivä neulottua toisenväriset mallikappaleet Ravelryyn?

Näissä aikaansaavissa tunnelmissa siis Elämänlangalla tällä viikolla! Katsotaan valmistuisiko ensi viikollekin jotain katsottavaa, vai onko nyt hitaampien projektien aika.

5 kommenttia:

LeenaK kirjoitti...

Hieno malli ja hieno idea! Näillä pakkasilla tuntuu välillä, että tarttis täällä kotonakin saada tuollaiset käteen. :)

Oletko muuten huomannut huhuilujamme Lankahamsteri-blogissa? Hamsteroidaanko tänä vuonna? :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Sitä olen minäkin miettinyt.

Kristel kirjoitti...

Tänä vuonna ei hamsteroida ainakaan helmikuussa; minulla ei aika ja energia riitä järjestellä.

MysteryKnitter kirjoitti...

Ymmärrän.

Minna kirjoitti...

Aivan ihanat ja kauniit. Tahtoo.